ΑρχικήgamingΤα παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Απρίλιο

Τα παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Απρίλιο

Playstation Plus Απρίλιος
Immortals of Aveum
Minecraft Legends
Skul: The Hero Slayer

Η PlayStation αποκάλυψε στο blog της το επόμενο πακέτο δωρεάν παιχνιδιών για τους συνδρομητές του PlayStation Plus. Η συλλογή PS Plus Essential του Απριλίου 2024 περιλαμβάνει τα παρακάτω τρία παιχνίδια: Immortals of Aveum, Minecraft Legends και Skul: The Hero Slayer.

Δείτε επίσης: Ενημέρωση Valorant 8.05: Patch Notes

Η συλλογή του PlayStation Plus για τον επόμενο μήνα θα είναι διαθέσιμη από τις 2 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου.

Λίγες ημέρες παραμένουν για να αξιώσετε τα παιχνίδια PS Plus του Μαρτίου 2024. Αυτήν τη στιγμή, το Destiny 2: The Witch Queen, το Sifu, το Hello Neighbor 2 και το F1 23 μπορούν ακόμα να προστεθούν στη συλλογή σας.

Playstation Plus Απρίλιος
Immortals of Aveum

Immortals of Aveum – PS5

Παιχνίδι που κυκλοφόρησε το περασμένο έτος, το Immortals of Aveum δυστυχώς παραβλέφθηκε ανάμεσα στις πολλές άλλες εξαιρετικές κυκλοφορίες του 2023. Μια μεγάλη και επική ιστορία με τους επιλεκτικούς μάγους μάχης που ενώνονται για να σώσουν τον κόσμο, αυτό το παιχνίδι σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε τις μαγικές δυνάμεις μέσα από τον σχεδιασμό του πρώτου προσώπου και μαγείας. Έχει επίσης ένα ευπρόσδεκτο first-person magic-shooting σχεδιασμό, ένα υπέροχο καστ για αλληλεπίδραση και έναν συναρπαστικό κόσμο να εξερευνήσετε καθώς βελτιώνετε το στυλ σας πέρα ​​από τις τρεις δυνάμεις της μαγείας και μετατρέπεστε στον ισχυρό Triarch Magnus.

Δείτε ακόμα: Fallout 76: Νέα Achievements και Περιεχόμενο με την Σεζόν 16

Playstation Plus Απρίλιος
Minecraft Legends

Minecraft Legends – PS5 και PS4

Το Minecraft Legends είναι μια ευχάριστη παραλλαγή από το κύριο παιχνίδι, ανταλλάσσοντας τον σχεδιασμό ανοιχτού κόσμου του για μια προσέγγιση δράσης-στρατηγικής. Με τους Piglins στην πορεία τους, είναι δική σας ευθύνη να σχηματίσετε συμμαχίες με νέους φίλους, να οδηγήσετε τις δυνάμεις σας στη μάχη και να υπερασπίσετε τον Άνω Κόσμο από μια σκοτεινή απειλή. Για μια επιπλέον πρόκληση, μπορείτε να αντιμετωπίσετε τους φίλους σας στη μάχη ή μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί τους για να καταρρίψετε επιδέξιους αντιπάλους στις οχυρωμένες τους εγκαταστάσεις.

Δείτε επίσης: Δωρεάν Demo για το Stellar Blade Αυτή την Παρασκευή

Playstation Plus Απρίλιος.
Skul: The Hero Slayer

Skul: The Hero Slayer – PS4

Το τρίτο παιχνίδι διαθέσιμο στους συνδρομητές PS Plus αυτόν τον μήνα είναι το Skul: The Hero Slayer. Ως o υποδεέστερος σκελετός Skul, είναι δική σας ευθύνη να παλέψετε ενάντια σε μια ομάδα ηρωικών περιπετειών μετά την επίθεσή τους στον Demon King και τη φυλάκιση όλων των φίλων σας. Αυτό είναι ένα περίεργο παιχνίδι δράσης-πλατφόρμας 2D με πλούσια γραφικά pixel-art και ρευστή μάχη, καθώς και έναν αλλαζόμενο χάρτη. Υπάρχει μια μοναδική αποθήκη όπλων και ικανοτήτων για να ξεκλειδώσετε στο παιχνίδι, επιτρέποντάς σας να ανακατέψετε τα πράγματα και να χρησιμοποιήσετε εντυπωσιακές σκελετικές δεξιότητες για να σας βοηθήσουν στην αναζήτησή σας.

Δείτε ακόμα: Overwatch 2: “Κακά μαντάτα” για όσους έχουν όλους τους ήρωες

Τέλος, οι συνδρομητές του PlayStation Plus τον Απρίλιο μπορούν να αποκτήσουν ένα πακέτο Overwatch 2.

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει ένα δωρεάν θρυλικό δέρμα Beekeeper Sigma, ένα θρυλικό δέρμα Art Deco Symmetra, επτά επικά δέρματα και πέντε battle pass tier παραλείψεις.

Πηγή: gamespot

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS