ΑρχικήGamingΚυκλοφορεί το μαγικό FPS Immortals of Aveum

Κυκλοφορεί το μαγικό FPS Immortals of Aveum

Immortals of Aveum

Το First person magic shooter Immortals of Aveum κυκλοφορεί σήμερα. Η Ascendant Studios συνδυάζει δράση first-person shooter, φαντασία και μαγικούς μηχανισμούς στην πρώτη της μεγάλη κυκλοφορία.

Δείτε επίσης: Το Epic Games Store προσφέρει μόνο ένα δωρεάν παιχνίδι στις 24 Αυγούστου

Το παιχνίδι περιλαμβάνει έναν κόσμο όπου ο Everwar λαμβάνει χώρα εδώ και πολύ καιρό, οι δυνάμεις λιγοστεύουν και οι Immortals είναι επίλεκτοι μάγοι μάχης που πολεμούν στον Everwar σε μια προσπάθεια να νικήσουν τον Sandraak, έναν πανίσχυρο πολέμαρχο στην άλλη πλευρά που αποδεκατίζει τις άλλες δυνάμεις. Μπαίνει ο Jak, ο οποίος βρίσκεται στη μέση του πολέμου εξαιτίας των ιδιαίτερων ταλέντων του.

Είναι γνωστός ως Unforeseen, επειδή μπορεί να χειρίζεται και τα τρία χρώματα και τύπους μαγείας. Υπάρχουν τρία χρώματα μαγείας στο παιχνίδι – μπλε, πράσινο και κόκκινο – και ο Jak μπορεί να μάθει να τα κατέχει όλα. Στρατολογείται από τη Στρατηγό Kirkan, την οποία υποδύεται και εκφωνεί η ηθοποιός Gina Torres, στους Immortals, και μπορεί να είναι το κλειδί για μια πιθανή νίκη.

Ως Jak, θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τους διαφορετικούς βιότοπους του κόσμου, από δάση μέχρι χιονισμένες κορυφές, εκτός από την εξερεύνηση περιεχομένου RPG, side quests, μάχες με αφεντικά και φυσικά την κεντρική ιστορία του παιχνιδιού.

Πρόταση: PlayStation Plus: Το δωρεάν 10/10 open-world RPG

Στην πορεία, θα μπορέσετε επίσης να λύσετε γρίφους και να εκπαιδευτείτε στους τρεις τύπους μαγείας. Αυτό, φυσικά, θα σας επιτρέψει να απελευθερώσετε αυτές τις μαγικές δυνάμεις σε στυλ FPS. Στην πραγματικότητα, θα πρέπει να κατακτήσετε αυτούς τους μαγικούς τύπους για να δώσετε στους Immortals μια ευκαιρία να νικήσουν τον πολέμαρχο. Υπάρχουν πάνω από 25 ξόρκια που πρέπει να μάθετε, συμπεριλαμβανομένου του πώς να συνδυάζετε, να αντιμετωπίζετε και επίσης να συμπληρώνετε αυτή τη μάθηση με πάνω από 80 ταλέντα. θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε το jack με τρόπο που να ταιριάζει στο δικό σας στυλ παιχνιδιού καθώς και να μαθαίνετε μέσα στο σύστημα φαντασίας που βασίζεται στη μαγεία.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που αναμειγνύει τα είδη και έχει δημιουργηθεί από μια ανεξάρτητη ομάδα με πολλούς βετεράνους της βιομηχανίας.Το παιχνίδι δημοσιεύεται υπό την ετικέτα EA Originals της EA. Το Immortals of Aveum είναι τώρα διαθέσιμο σε PC (μέσω Steam, EA App και Epic Games Store) Xbox Series X | S και PlayStation 5.

Διαβάστε επίσης: Overwatch 2: Ο director απαντά στο Steam Review Bombing

πηγή πληροφοριών: mmorpg.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS