ΑρχικήgamingPlayStation Plus: Το δωρεάν 10/10 open-world RPG

PlayStation Plus: Το δωρεάν 10/10 open-world RPG

PlayStation Plus

Οι συνδρομητές του PlayStation Plus αναζητούν πάντα συστάσεις και ένα από τα τελευταία δωρεάν παιχνίδια της υπηρεσίας είναι σίγουρα ένα από αυτά που δεν πρέπει να χάσετε.

Δείτε επίσης: PlayStation Plus: Τα 3 νέα δωρεάν παιχνίδια του Αυγούστου

Τα μέλη του PlayStation Plus Extra μπορούν επί του παρόντος να έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια βιβλιοθήκη 479 παιχνιδιών, ενώ οι χρήστες του Premium έχουν πρόσβαση σε αυτά και σε ένα σωρό δωρεάν δοκιμές. Πρόκειται για ένα αρκετά αξιοπρεπές μείγμα περιεχομένου, αλλά είναι εύκολο να παραβλέψετε τα πραγματικά διαμάντια (ή να παραλύσετε από την απόλυτη επιλογή).

Ευτυχώς είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε να ξέρετε πού να ψάξετε. Για παράδειγμα, έχετε μια τελευταία ευκαιρία να παίξετε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της τελευταίας δεκαετίας, οπότε φροντίστε οπωσδήποτε να μην το χάσετε.

Στο subreddit του PlayStation Plus, ένας fan έψαχνε να ικανοποιήσει τη φαγούρα του turn-based RPG – είναι μια φαγούρα που όλοι έχουμε κατά καιρούς. Ένα παιχνίδι αναφέρθηκε περισσότερο από κάθε άλλο: Yakuza: Like A Dragon.

Κυκλοφόρησε το 2020, το Yakuza: Like A Dragon είναι ένα από τα πιο παράξενα, πιο ευρηματικά open-world RPG που θα παίξετε ποτέ. Στην κριτική του το gaming bible για το παιχνίδι εκείνη την εποχή το είχαν βαθμολογήσει με ένα πολύ αξιοσέβαστο 8/10, αν και άλλοι έχουν φτάσει στο σημείο να του δώσουν 10/10.

Πρόταση: Microsoft και Sony υπέγραψαν συμφωνία που λέει ότι το Call of Duty παραμένει στο PlayStation

“Ένα σύγχρονο RPG με ρετρό αναδρομές, γιορτάζει το παρελθόν του αρκετά για τους βετεράνους χωρίς να αποκλείει τους νεοεισερχόμενους”, εξηγεί η κριτική τους.

“Με κορυφαία voice acting και γραφικά που καθορίζουν τη γενιά, είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να παίξετε και που κερδίζει εύκολα τη θέση του στις κονσόλες επόμενης γενιάς. Οι χαρακτήρες είναι συναρπαστικοί, ο χάρτης είναι εκπληκτικός και ο τρόπος με τον οποίο η ιστορία ενσωματώνει θέματα του πραγματικού κόσμου για να προσφέρει μια πρώτης τάξεως δραματική εμπειρία σημαίνει ότι το Yakuza: Like a Dragon αξίζει μια θέση στις λίστες με τα 10 κορυφαία παιχνίδια όλων μας για το 2020”.

Το subreddit του PlayStation Plus είναι εξίσου ευαγγελικό για το Like A Dragon, επαινώντας την κορυφαία ιστορία και το gameplay του παιχνιδιού. Έτσι, αν θέλετε να ξύσετε αυτή τη φαγούρα και να βουτήξετε σε κάτι πλούσιο, αυτό είναι το παιχνίδι του PlayStation Plus για εσάς.

Διαβάστε επίσης: PlayStation 5 Slim: Αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος

πηγή πληροφοριών:gamingbible.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS