ΑρχικήinetΒελτίωση του Copilot στο Microsoft Teams με νέες λειτουργίες ΑΙ

Βελτίωση του Copilot στο Microsoft Teams με νέες λειτουργίες ΑΙ

Η Microsoft συνεχίζει να προσθέτει περισσότερες λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης στο Teams για να βελτιώσει τις κλήσεις, τις περιλήψεις συναντήσεων και άλλα.

Copilot AI Microsoft Teams

Η Microsoft βελτιώνει τον τρόπο λειτουργίας του Copilot, του AI-powered βοηθού του Microsoft Teams, με νέους τρόπους κλήσης του βοηθού κατά τη διάρκεια των συνομιλιών σε συναντήσεις, περιλήψεις και άλλα.

Δείτε ακόμα: Το Microsoft Copilot Προσφέρει Τώρα Δωρεάν το GPT-4 Turbo

Το Copilot ήδη μπορεί να συνοψίσει τις συναντήσεις στο Teams, αλλά τους επόμενους μήνες, θα συνδυάσει τις προφορικές μεταγραφές και τα γραπτά μηνύματα σε μια μόνο προβολή για να είναι πιο εύκολο να παρακολουθήσετε συναντήσεις που ίσως να έχετε χάσει.

Copilot AI Microsoft Teams

Το Copilot στο Teams βελτιώνει επίσης τη σύνταξη μηνυμάτων στη συνομιλία, επιτρέποντας στους χρήστες του Teams να επανασυντάξουν ένα μήνυμα με νέους τρόπους. “Το Copilot μπορεί να προσαρμόσει το μήνυμά σας για να προσθέσει ένα κάλεσμα προς δράση, ή όπως θα μιλούσε ένας πειρατής”, δηλώνει η Microsoft σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιο. “Σύντομα, θα μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα νέο μήνυμα βασισμένο στο πλαίσιο της συνομιλίας στο Teams.”

Δείτε επίσης: GitHub Copilot Enterprise: Νέος AI Assistant προγραμματισμού

Η Έξυπνη ανασκόπηση κλήσεων για παραδοσιακές κλήσεις Teams προς τηλέφωνα “θα είναι γενικά διαθέσιμη το επόμενο τρίμηνο με το Teams Premium”, σύμφωνα με τη Microsoft. Η Έξυπνη ανασκόπηση κλήσεων θα παίρνει αυτόματα σημειώσεις κατά τη διάρκεια των κλήσεων, επιτρέποντάς σας να συνοψίσετε μια τηλεφωνική κλήση και να δείτε τις ενέργειες που ακολουθούν χωρίς την ανάγκη για απρόσκοπτη λήψη σημειώσεων.

Όλες αυτές οι βελτιώσεις του AI στο Microsoft Teams είναι μικρές από μόνες τους, αλλά συνεισφέρουν σε έναν πιο ευέλικτο Copilot μέσα στο Teams. Η ενσωμάτωση του Copilot στο Teams είναι ήδη ένα από τα εντυπωσιακότερα παραδείγματα της Τεχνητής Νοημοσύνης της Microsoft στις εφαρμογές Office, με τη δυνατότητα γρήγορης σύνοψης συναντήσεων χάρη σε περιλήψεις που μπορούν ακόμη και να σας πουν ακριβώς πότε αναφερθήκατε σε μια συνάντηση.

Copilot AI Microsoft Teams

Δείτε ακόμα: Microsoft Mesh: Μια εικονική πλατφόρμα συναντήσεων στο Teams

Πέραν της συνεχούς προώθησης του Copilot από τη Microsoft στο Teams, η Microsoft εισάγει επίσης νέες υβριδικές λειτουργίες συναντήσεων μέσα στο Teams που σχεδιάστηκαν για να βελτιώσουν την εμπειρία των απομακρυσμένων και των συμμετεχόντων σε αίθουσα. Η αυτόματη εναλλαγή κάμερας για τη λειτουργία IntelliFrame στα δωμάτια συναντήσεων Teams έρχεται αργότερα φέτος. Θα χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να επιλέξει την καλύτερη κάμερα σε μια αίθουσα συνάντησης, η οποία μπορεί να είναι από κάμερες αιθουσών ή ακόμα και φορητούς υπολογιστές. Σχεδιάστηκε για να αλλάζει αυτόματα την προβολή της κάμερας έτσι ώστε οι απομακρυσμένοι συμμετέχοντες να έχουν την καλύτερη προβολή, ειδικά αν μια συγκεκριμένη κάμερα είναι εμποδισμένη.

Η αναγνώριση ομιλητή θα είναι επίσης διαθέσιμη για οποιοδήποτε μικρόφωνο στα δωμάτια Teams σε μια προεπισκόπηση τον Απρίλιο, η οποία θα σας επιτρέπει να εγγραφείτε το προφίλ της φωνής και του προσώπου σας ώστε οτιδήποτε λέτε σε μια συνάντηση Teams να αναγνωρίζεται σωστά στις μεταγραφές.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Χρησιμοποιείται σε phishing επιθέσεις για διανομή του DarkGate malware

Τέλος, η Microsoft έχει μερικούς νέους φορείς που υποστηρίζουν το χαρακτηριστικό Teams Phone Mobile που σάς επιτρέπει να έχετε έναν μοναδικό αριθμό για το Teams και την κινητή σας συσκευή. “Με χαρά ανακοινώνουμε ότι αρκετοί νέοι συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων των AT&T, Odido, Virgin Media O2 και Vodafone UK, θα αρχίσουν να προσφέρουν το Teams Phone Mobile αργότερα φέτος”, δηλώνει η Microsoft.

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS