ΑρχικήinetMicrosoft Mesh: Μια εικονική πλατφόρμα συναντήσεων στο Teams

Microsoft Mesh: Μια εικονική πλατφόρμα συναντήσεων στο Teams

Microsoft Mesh

Ενώ πολλοί οργανισμοί προωθούν την επιστροφή των υπαλλήλων στα γραφεία, η Microsoft προτείνει να δοκιμαστεί το Microsoft Mesh, ένας νέος τύπος “υβριδικής” εργασίας.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Έρχεται μία εξαιρετική λύση για τη σίγαση των ενοχλητικών καναλιών

Η εταιρεία ανακοίνωσε την εκκίνηση του Microsoft Mesh, μιας λειτουργίας που επιτρέπει στα άβαταρ των υπαλλήλων να συναντιούνται στον ίδιο χώρο, ακόμα κι αν οι πραγματικοί άνθρωποι είναι απλωμένοι. Η εικονική πλατφόρμα σύνδεσης λειτουργεί μέσω του Microsoft Teams.

Microsoft Mesh

Η Microsoft δοκίμασε το Mesh σε εταιρείες όπως η εταιρεία συμβούλων Accenture και η φαρμακευτική εταιρεία Takeda. Ο διευθυντής τεχνολογίας της Takeda, Leo Barella, εξήγησε σε μια δήλωση: “Ο κόσμος της εργασίας συνεχίζει να εξελίσσεται με γρήγορο ρυθμό, αλλά η σημασία της ανθρώπινης σύνδεσης δεν έχει ποτέ εξαφανιστεί. Οι συζητήσεις κατά τη διάρκεια του γεύματος, οι τυχαίες συναντήσεις στο διάδρομο, οι κουβέντες γύρω από τον καφέ – συχνά κρύβουν το κλειδί τόσο για την επιτυχία του χώρου εργασίας όσο και για την ευτυχία του υπαλλήλου.” Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι συναντήσεις τους ήταν “πιο συνεργατικές και in-depth.”

Δείτε ακόμα: Meta: Δεν έχει επενδύσει σημαντικά στην προστασία των παιδιών

Το Mesh παρέχει μια σειρά προ-δημιουργημένων χώρων που οι εταιρείες μπορούν να προσαρμόσουν με όλα, από ενημερωτικά βίντεο μέχρι λογότυπα – χωρίς να χρειάζεται να εισαγάγουν κώδικα. Το εργαλείο Mesh λειτουργεί μέσω της Unity, της πλατφόρμας ανάπτυξης 2D και 3D της Microsoft, για να προσαρμόσει περαιτέρω τον εικονικό κόσμο. Βασικά, αν υπάρχει ένα ταξίδι που ένας εργοδότης ήθελε πάντα να κάνει με όλους, μπορεί να δημιουργήσει μια έκδοση του και να προσκαλέσει τα άβαταρ όλων.

Προς το παρόν, το Microsoft Mesh είναι διαθέσιμο μόνο σε υπολογιστές και συσκευές Meta Quest VR (αν οι υπάλληλοι θέλουν μια πιο in-depth εμπειρία). Η Microsoft προσφέρει ένα δωρεάν δοκιμαστικό έξι μηνών σε όσους έχουν ένα επιχειρηματικό ή επιχειρησιακό πλάνο. Διαφορετικά, οι τιμές κυμαίνονται από $4 ανά χρήστη μηνιαίως για το Microsoft Teams Essentials μέχρι $57 ανά χρήστη μηνιαίως για το Microsoft 365 E5.

Πηγή: engadget

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS