ΑρχικήinetBuick ΗΠΑ: Μετάβαση προς την ηλεκτροκίνηση έως το 2030

Buick ΗΠΑ: Μετάβαση προς την ηλεκτροκίνηση έως το 2030

Οι εκπρόσωποι της Buick στις ΗΠΑ επιδεικνύουν ανυπόληπτη ευελιξία ενώ υιοθετούν την τεχνολογία ηλεκτροκίνησης (EV).

Buick ΗΠΑ

Η Buick προγραμματίζει να μεταβεί στα ηλεκτρικά έως το 2030, γεγονός που οδήγησε την GM να παρέχει στους αντιπροσώπους της Buick την επιλογή για το 2022 – να επενδύσουν από 300.000 έως 400.000 δολάρια για να προετοιμαστούν να πωλήσουν ηλεκτρικά οχήματα ή να αποχωρήσουν εθελοντικά από το δίκτυο αντιπροσώπων. Η GM σχεδιάζει να ολοκληρώσει το 2023 με περίπου 1.000 αντιπροσωπείες της Buick σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, μείωνοντας κατά 47% από τις 1.958 που υπήρχαν τον Ιανουάριο. Επιπλέον, η επιλογή της εξαγοράς παραμένει ανοικτή, δίνοντας τη δυνατότητα για περαιτέρω εξελίξεις.

Δείτε επίσης: Ασφαλής oδήγηση: Η General Motors εγκαταλείπει το CarPlay

Στο παρελθόν, οι αντιπροσωπείες της Buick που επέλεγαν ηλεκτρική ενέργεια ανέρχονταν σε περίπου το 20% των πωλήσεων της εταιρείας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Duncan Aldred, Αντιπρόεδρος της παγκόσμιας Buick-BMC, δήλωσε στο Automotive News: “Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος με την πορεία που ακολουθούμε. Έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε ένα ισχυρό δίκτυο πωλήσεων και προσεγγίσαμε αποτελεσματικά τους αντιπροσώπους μας. Οι αντιπρόσωποί μας στρέφονται στην επιχείρηση και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν τον όγκο πωλήσεων που παρήγαγαν οι προηγούμενοι έμποροι που αποχώρησαν.”

Η Buick αναφέρει ότι περίπου το 89% του πληθυσμού των ΗΠΑ εξακολουθεί να ζει σε απόσταση 25 μιλίων από μια από τις αντιπροσωπείες της. Ο εκπρόσωπος της GM, Sean Poppitt, δήλωσε στο Detroit Free Press, “Η μέση απόδοση του αντιπροσώπου έχει τριπλασιαστεί, ενώ οι πόντοι των αντιπροσώπων μας έχουν μειωθεί κατά 47%. Αυτοί είναι σημαντικοί αριθμοί. Διαθέτουμε ένα πιο ευέλικτο, ισχυρό και αποτελεσματικό δίκτυο.”

Buick ΗΠΑ

Διαβάστε ακόμη: Tesla: Υψηλότερο ποσοστό ατυχημάτων παρά την υποστήριξη Autopilot

Γι’ αυτό λοιπόν, δεν φαίνεται ότι η Buick ανησυχεί για τη μείωση των αντιπροσωπειών. Ίσως το περίμεναν. Το σχέδιο για ένα 100% ηλεκτρικό μέλλον έως το 2030 είναι εξαιρετικό και η στρατηγική της μάρκας αυτοκινήτων είναι απλή και διαυγής. Έχει σκοπό να αγοράσει πλήρως όλες τις αντιπροσωπείες της κατά τη μετάβαση στα ηλεκτρικά.

Πηγή: electrek.co

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS