ΑρχικήgamingΟ Matthew McConaughey Σταρ του Νέου Παιχνιδιού, Exodus

Ο Matthew McConaughey Σταρ του Νέου Παιχνιδιού, Exodus

Στα Game Awards, ο Matthew McConaughey ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο πρώτο του βιντεοπαιχνίδι, το Exodus, ένα RPG διαστημικής περιπέτειας.

Στα Game Awards, ο Matthew McConaughey ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο πρώτο του βιντεοπαιχνίδι, το Exodus, ένα RPG διαστημικής περιπέτειας.

Η Archetype Entertainment ανακοίνωσε το νέο επιστημονικής φαντασίας RPG της κατά τη διάρκεια των The Game Awards, αναπτύσσοντας το παιχνίδι υπό την εποπτεία της Wizards of the Coast από το 2020. Για να ανακοινώσει το παιχνίδι και το τρέιλερ, ο Matthew McConaughey εμφανίστηκε για να αποκαλύψει ότι θα δανείσει τη φωνή του σε έναν χαρακτήρα του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: Το SecNews στην Ζήνα το Βράδυ μιλά για το revenge porn

Με τίτλο Exodus, το παιχνίδι επικεντρώνεται στο φαινόμενο πεταλούδας των επιλογών και τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζουν τα χρόνια και ακόμη και τις δεκαετίες, με τη χρονική διαστολή να αποτυπώνει αυτή τη δυναμική. Το trailer παρουσίασε τον κόσμο του παιχνιδιού και τη βασική πρόθεσή του, που φαίνεται να ρίχνει τους παίκτες στο ρόλο ενός Ταξιδιώτη που περιπλανιέται στο σύμπαν, προσπαθώντας να αποφύγει εχθρούς που ονομάζονται Celestials.

Το Exodus περιγράφεται ως ένα “RPG νέας γενιάς που εστιάζει στην αφήγηση ιστοριών, συνδυάζοντας κινηματογραφική αφήγηση με βαθύ συναισθηματικό αντίκτυπο, παρέχοντας ευρεία επιρροή παίκτη και σύγχρονο gameplay AAA.” Έχει κάποια ομοιότητα με το Mass Effect, αλλά σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα, και η ανάπτυξή του γίνεται από τον σκηνοθέτη του αρχικού Knights of the Old Republic και πολλούς βετεράνους της BioWare.

Δείτε ακόμα: Halo Infinite: Νέα Εμπειρία με το Firefight PvE!

“Η ιστορία και το περιβάλλον του παιχνιδιού έχουν σχεδιαστεί γύρω από το φαινόμενο της χρονικής διαστολής, μια έννοια που με ενδιαφέρει από την ηλικία των 12 ετών. Χρησιμοποιούμε τη χρονική διαστολή ως έναν παράγοντα που επηρεάζει τις αποφάσεις σας στο παιχνίδι και ξεκινά γεγονότα που επηρεάζουν τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και ολόκληρο τον πολιτισμό σας για πολλές γενιές.”

Το Exodus περιγράφεται ως ένα "RPG νέας γενιάς που εστιάζει στην αφήγηση ιστοριών, συνδυάζοντας κινηματογραφική αφήγηση με βαθύ συναισθηματικό αντίκτυπο, παρέχοντας ευρεία επιρροή παίκτη και σύγχρονο gameplay AAA

Η Archetype δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά έχει επιβεβαιώσει ότι το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PS5, Xbox Series και PC.

Πηγή πληροφοριών: https://gr.ign.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS