ΑρχικήinetΗ Apple ενδέχεται να τερματίσει τη συνεργασία της με τη Goldman Sachs

Η Apple ενδέχεται να τερματίσει τη συνεργασία της με τη Goldman Sachs

Η εταιρεία Apple ανακοίνωσε, σύμφωνα με την Wall Street Journal, ότι τερματίζει τη συνεργασία της με την Goldman Sachs Group για την πιστωτική της κάρτα.

Δείτε επίσης: Apple: Αντιμετωπίζει μήνυση 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παραθέτει το δημοσίευμα, ο τεχνολογικός γίγαντας απέστειλε πρόσφατα πρόταση στην τράπεζα Wall Street για να τερματίσει το συμβόλαιο εντός των επόμενων 12 έως 15 μηνών. Το 2019, η Apple και η Goldman είχαν ξεκινήσει την εισαγωγή ενός εικονικού πιστωτικού καρτοφυλακίου.

Apple

Η αναχώρηση θα καλύπτει ολόκληρη τη συνεργασία τους με τους καταναλωτές, συμπεριλαμβανομένου του λογαριασμού αποταμίευσης που εισήχθη φέτος, αναφέρει ο αναφορά.

Όταν ρωτήθηκε για την έκθεση, η εταιρεία που κατασκευάζει τα iPhone δήλωσε: “Η Apple και η Goldman Sachs επικεντρώνονται στο να προσφέρουν μια απίστευτη εμπειρία στους πελάτες μας, βοηθώντας τους να έχουν υγιέστερη οικονομική ζωή. Η βραβευμένη Apple Card έχει λάβει εξαιρετική υποδοχή από τους καταναλωτές και θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να παρέχουμε τα καλύτερα εργαλεία και υπηρεσίες για αυτούς.

Δείτε ακόμα: Ξεκινά η κυκλοφορία του Apple Music Classical

Η Goldman αρνήθηκε να κάνει σχόλιο.

Τον Απρίλιο, η Apple παρουσίασε έναν λογαριασμό καταθέσεων υψηλού αποδόσεως, προσφέροντας μια ετήσια απόδοση που είναι υψηλότερη από αυτή που προσφέρει η Goldman για έναν λογαριασμό online καταθέσεων στην ψηφιακή καταναλωτική τράπεζα της, Marcus.

Η συνεργασία, που αποτελούσε μέρος της μεγαλύτερης στρατηγικής της τράπεζας για την ανάπτυξη της καταναλωτικής της γεωγραφίας, παρατάθηκε πριν από έναν χρόνο μέχρι το 2029, αναφέρει το αναφορά.

Η Apple ξεκίνησε την υπηρεσία “αγόρασε τώρα, πλήρωσε αργότερα” (BNPL) στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν από λίγους μήνες, μέσω του προγράμματος Mastercard Installments, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την εποχή εκείνη, προσθέτοντας ότι η Goldman ήταν ο εκδότης της πιστοποίησης πληρωμής της Mastercard.

Δείτε επίσης: Η ανάπτυξη του App Store της Apple επιβραδύνεται

Αν η Apple συνεργαστεί με διαφορετική τράπεζα, οι χρήστες θα πρέπει να προσαρμοστούν σε νέες πολιτικές και όρους χρήσης. Κάθε τράπεζα έχει τις δικές της πολιτικές και πρακτικές, οπότε οι χρήστες θα πρέπει να ενημερωθούν για τις νέες προϋποθέσεις και περιορισμούς που θα ισχύουν με τη νέα τράπεζα.

Επιπλέον, οι χρήστες θα πρέπει να εξοικειωθούν με τις διαφορετικές δυνατότητες και λειτουργίες που προσφέρει η νέα τράπεζα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει διαφορετικά εργαλεία διαχείρισης λογαριασμού, διαφορετικές εφαρμογές και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής.

Επιπλέον, οι χρήστες θα πρέπει να εξετάσουν τα προνόμια και τα προγράμματα που προσφέρει η νέα τράπεζα. Κάθε τράπεζα έχει διαφορετικά προνόμια και προγράμματα επιβράβευσης για τους κατόχους πιστωτικών καρτών, οπότε οι χρήστες θα πρέπει να εξετάσουν αν η νέα τράπεζα προσφέρει παρόμοια ή καλύτερα προνόμια από την Goldman Sachs.

Τέλος, οι χρήστες θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους τυχόν αλλαγές στην εξυπηρέτηση πελατών. Κάθε τράπεζα έχει διαφορετικά επίπεδα εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών, οπότε οι χρήστες θα πρέπει να εξετάσουν αν η νέα τράπεζα παρέχει το ίδιο επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών που είχαν συνηθίσει με την Apple και την Goldman Sachs.

Πηγή: news18

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS