ΑρχικήUpdatesGoogle Drive Update: Νέες Λειτουργίες του Σαρωτή Εγγράφων

Google Drive Update: Νέες Λειτουργίες του Σαρωτή Εγγράφων

Το Google Drive είναι μια χρήσιμη λύση αποθήκευσης cloud και ένα από τα αγαπημένα μας και των χρηστών για αρκετούς σημαντικούς λόγους. Μας παρέχει απρόσκοπτη πρόσβαση σε διάφορα λειτουργικά συστήματα και η web εφαρμογή είναι πλήρης από χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Google Drive: Πιο εύκολη αναζήτηση αρχείων με το collaborator feature

Επιπλέον, κάθε έγγραφο που δημιουργείται χρησιμοποιώντας εργαλεία Workspace όπως τα Sheets, Slides και Docs συγχρονίζεται αυτόματα με το Drive. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να τραβούν φωτογραφίες και να τις μεταφορτώνουν ως έγγραφα μέσω της εφαρμογής Google Drive για Android. Μια πρόσφατη ενημέρωση έχει δώσει ένα φρέσκο ​​σχέδιο στον σαρωτή εγγράφων.

Η Google ενημερώνει τακτικά το UI των εφαρμογών της, έτσι ώστε να είναι συμβατά με τις τελευταίες οδηγίες σχεδιασμού υλικού και να μοιάζουν σαν μέρος της ίδιας οικογένειας. Το Drive λαμβάνει το δίκαιο μερίδιο ενημερώσεων, με πρόσφατες βελτιώσεις που επικεντρώνονται στο να καθιστούν το web UI πιο εύκολο στην πλοήγηση, αν αγαπάτε την οργάνωση των αρχείων σας.

Ωστόσο, η Google δεν έχει ενημερώσει το UI του σαρωτή εγγράφων εδώ και καιρό. Μια ενημέρωση φαίνεται να είναι αναγκαία, ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι η εφαρμογή Pixel Camera πρόσφατα έλαβε μερικές αλλαγές στο UI που παρουσιάζοντας έναν διακόπτη για τη μετάβαση μεταξύ των λειτουργιών φωτογραφίας και βίντεο.

Τώρα, παρόμοιες αλλαγές καταφθάνουν στο UI του σαρωτή εγγράφων της εφαρμογής Drive με την έκδοση 2.23.457.1 (μέσω του 9to5Google).

Το εργαλείο σάρωσης στο Google Drive έχει λειτουργία Αυτόματης Σάρωσης και Λήψης

Μόλις ανοίξετε το UI σαρωτή εγγράφων χρησιμοποιώντας το κουμπί λήψης ακριβώς πάνω από το + , θα παρατηρήσετε πολλές αλλαγές, όπως η επισήμανση του Google Drive στο πάνω μέρος της οθόνης και η νέα λειτουργία Αυτόματης Λήψης που είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο κάτω μέρος. Στην τελευταία ενημέρωση του Drive, λαμβάνει αυτόματα μια φωτογραφία όταν τα όρια της σελίδας είναι σε εστίαση και εφόσον ταιριάζουν εντός του πλαισίου. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στην παλαιότερη Μη Αυτόματη λειτουργία εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε το κουμπί κλείστρου για την σάρωση.

Δείτε επίσης: Google Maps: Οι χρήστες αντιπαθούν την τελευταία αλλαγή στην εφαρμογή

Ο σαρωτής εγγράφων του Drive διαθέτει αρκετά εργαλεία για εύκολη επεξεργασία των σαρωμένων σας εικόνων.

Μετά την πρώτη λήψη, θα δείτε ένα νέο παράθυρο Προεπισκόπησης όπου η κάτω μπάρα διαθέτει επιλογές όπως Περικοπή & Περιστροφή, Φίλτρο, Επανάληψη και Διαγραφή. Ακριβώς πάνω από αυτό, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί + στη μικρογραφία για να σαρώσετε την επόμενη σελίδα. Αφού έχετε σκανάρει όλες τις σελίδες του εγγράφου ικανοποιητικά, απλά πατήστε το κουμπί Ολοκλήρωση στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης προεπισκόπησης. Στο τελευταίο βήμα, έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε το όνομα του εγγράφου.

Οι νέες αλλαγές ελευθερώνουν περισσότερο χώρο οθόνης για την προεπισκόπηση του εγγράφου και επίσης, καθιστά τη διαδικασία σάρωσης πιο απλή. Στη σύντομη δοκιμή μας, η λειτουργία αυτόματης σάρωσης πήρε λίγα δευτερόλεπτα αλλά ανίχνευσε σωστά τα όρια της σελίδας κάθε φορά. Βλέπουμε το ανανεωμένο αυτό interface της νέα ενημέρωσης, σε πλείστες από τις συσκευές μας, οπότε φαίνεται να κατανέμεται ευρέως. Εάν δεν το βλέπετε ακόμη, δοκιμάστε να ενημερώσετε την εφαρμογή Drive από το Play Store ή να ελέγξετε για ενημερώσεις του συστήματος Google Play.

Πηγή: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS