ΑρχικήinetΟι καταναλωτές είναι απογοητευμένοι με τους χρόνους φόρτισης των συσκευών τους

Οι καταναλωτές είναι απογοητευμένοι με τους χρόνους φόρτισης των συσκευών τους

Η OnePlus διεξήγαγε μια ιδιόκτητη έρευνα η οποία είχε ως συμπέρασμα ότι οι καταναλωτές αισθάνονται απογοητευμένοι για τους χρόνους φόρτισης των συσκευών τους.

Δείτε επίσης: Η ΕΕ ψήφισε τον νόμο για την κοινή θύρα φόρτισης USB-C για όλα τα κινητά

χρόνους φόρτισης
BANGKOK THAILAND : Samsung launch The New Galaxy Samsung Galaxy A80 on July 3 ,2019 bangkok ,thailand

Σήμερα, η OnePlus αποκάλυψε τα αποτελέσματα της έρευνάς της που διεξήχθη από το The NDP Group με 1.000 ερωτηθέντες στις ΗΠΑ που αγόρασαν smartphone τους τελευταίους 12 μήνες. Τα ευρήματα της έρευνας αποκαλύπτουν πόσο απογοητευμένοι είναι οι καταναλωτές με τον χρόνο φόρτισης των τηλεφώνων τους και την αίσθηση ότι χρειάζεται να φορτίσουν τις συσκευές τους περισσότερες από μία φορές την ημέρα.

Η OnePlus διαπίστωσε ότι το 69% των ερωτηθέντων ανέφεραν ότι φορτίζουν τα τηλέφωνά τους τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

Δείτε επίσης: Η LG Electronics εισέρχεται στον κλάδο φόρτισης EV

Η φόρτιση του τηλεφώνου σας κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι συνήθως η ώρα της ημέρας που το κάνουν οι περισσότεροι.

Όσον αφορά την τοποθεσία, το 93% των ερωτηθέντων στην έρευνα ανέφεραν ότι φορτίζουν το τηλέφωνό τους στο σπίτι. Επιπλέον, το 15% ανέφερε φόρτιση κατά τη διάρκεια μιας δραστηριότητας, το 14% θα το φορτίσει ενώ είναι στο σχολείο και μόνο το 8% θα φορτίσει το τηλέφωνό του κατά τη διάρκεια μιας πτήσης.

Δείτε επίσης: Η OnePlus θα κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο με γρήγορη φόρτιση 150 W

Επιπλέον, το 88% των καταναλωτών επέλεξαν έναν ενσύρματο φορτιστή ως πηγή ενέργειας, με το 46% να επιλέγει φορτιστή αυτοκινήτου, το 28% να παίρνει ασύρματο φορτιστή και το 19% να αναφέρει ότι χρησιμοποιεί power bank.

Το μεγάλο κλειδί εδώ είναι ότι το 97% των 1.000 ερωτηθέντων στην έρευνα ομολόγησε ότι ενδιαφέρεται για ένα τηλέφωνο που θα φορτίζει σε λιγότερο από 20 λεπτά. Εδώ η κινεζική OEM ελπίζει η συσκευή OnePlus 10T να κάνει τη φωνή της να ακουστεί λόγω του ενσύρματου φορτιστή SUPERVOOC Endurance Edition 125W στη Βόρεια Αμερική, ο οποίος μπορεί να ανεβάσει το τηλέφωνο από το 1% στο 100% σε μόλις είκοσι λεπτά.

Πηγή πληροφοριών: androidcentral.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS