ΑρχικήUpdatesWindows 11 Photos app: Αποκτά πρόσβαση σε iCloud Photos

Windows 11 Photos app: Αποκτά πρόσβαση σε iCloud Photos

Η εφαρμογή Photos των Windows 11 έχει πλέον πρόσβαση σε φωτογραφίες και βίντεο από το iCloud, χάρη στη συνεργασία μεταξύ της Apple και της Microsoft.

Δείτε επίσης: Google Photos: Ενημερώνονται τα Memories με νέα εργαλεία

Windows 11 Photos icloud

Αυτή είναι μια από τις πολλές πρόσφατες κινήσεις συνεργασίας cross-platform των δύο τιτάνων της τεχνολογίας.

Αν νομίζατε ότι τα Windows και το iPhone δεν θα μπορούσαν να τα πάνε καλά, κάνετε λάθος!

Υπάρχουν πολλοί χρήστες Windows με iPhone – δεν θέλουν όλοι Android. Και αυτοί οι άνθρωποι θέλουν τον επιτραπέζιο/φορητό υπολογιστή τους να λειτουργεί ομαλά με την iOS συσκευή τους.

Η διαδικασία διαχείρισης των φωτογραφιών γίνεται ευκολότερη με την ενσωμάτωση του iCloud Photos στην εφαρμογή Photos των Windows 11.

Σύμφωνα με τον Dave Grochocki, η ενσωμάτωση του iCloud Photos θα διευκολύνει τους χρήστες iPhone να έχουν άμεση πρόσβαση σε αναμνήσεις σε έναν οργανωμένο χώρο. Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά βήματα που έχουν κάνει τα Windows 11 προκειμένου να δημιουργήσουν μια απρόσκοπτη εμπειρία.

Δείτε επίσης: Η Apple εξηγεί γιατί το Duplicate Photos album δεν εμφανίζεται σε όλους

Η πρόσβαση φωτογραφιών iCloud απαιτεί μόνο από τους χρήστες να εγκαταστήσουν την εφαρμογή iCloud για Windows από το Microsoft Store. Αλλά δεν είναι ακόμα διαθέσιμο σε όλους. Ο Grochocki δήλωσε: “Αναμένουμε ότι η εφαρμογή θα είναι προσβάσιμη σε όλους τους πελάτες των Windows 11 μέχρι το τέλος του μήνα”.

Η Apple εργάζεται για να φέρει περισσότερες από τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας της στα Windows, σύμφωνα με μια νέα αναφορά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple και η Microsoft συνεργάζονται. Η υπηρεσία streaming Apple Music λανσαρίστηκε στις κονσόλες παιχνιδιών Xbox τον Οκτώβριο.

Πρόσφατα, ο Chief Product Officer της Microsoft, Panos Panay, υποσχέθηκε ότι το 2023, το Apple Music και η εφαρμογή apple TV θα είναι διαθέσιμα στα Windows.

Δείτε επίσης: Το νέο shortcut του Google Photos καθιστά εύκολη την εύρεση των screenshot σας

Ο κύριος στόχος της εφαρμογής Apple TV είναι να δώσει στους χρήστες της πρόσβαση στην υπηρεσία streaming, Apple TV+. Παρόλο που οι χρήστες των Windows δεν μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή, είναι σε θέση να την παρακολουθήσουν μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο.

Πηγή πληροφοριών: cultofmac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS