ΑρχικήUpdatesInstagram: Νέο εργαλείο προγραμματισμού αναρτήσεων για επαγγελματικά accounts

Instagram: Νέο εργαλείο προγραμματισμού αναρτήσεων για επαγγελματικά accounts

Τελικά, μετά από μήνες αναμονής, το Instagram ανακοίνωσε ότι το νέο εργαλείο προγραμματισμού in-app θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους επαγγελματικούς λογαριασμούς στην εφαρμογή. Το πολυαναμενόμενο εργαλείο επιτρέπει στις επιχειρήσεις και τους δημιουργούς να προγραμματίζουν τις αναρτήσεις τους χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν δαπανηρές εφαρμογές τρίτων ή το Creator Studio. Οι διαχειριστές των social media και οι δημιουργοί έχουν ξοδέψει αμέτρητες ώρες στηριζόμενοι σε αυτά τα εργαλεία τρίτων για να βγάλουν το περιεχόμενό τους προς τα έξω, αλλά αυτή η νέα λειτουργία χρονοπρογραμματισμού θα τους εξοικονομήσει πολύ χρόνο και ενέργεια. Η επίσημη κυκλοφορία έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου το κοινωνικό δίκτυο άρχισε να δοκιμάζει το εργαλείο προγραμματισμού με επιλεγμένους χρήστες.

Δείτε επίσης: Instagram: Πώς να ακυρώσετε την αποστολή ενός μηνύματος (Unsend);

Το νέο εργαλείο θα επιτρέπει στις επιχειρήσεις και τους δημιουργούς να προγραμματίζουν αναρτήσεις, reels και καρουσέλ έως και 75 ημέρες πριν.

Αφού δημιουργήσετε μια ανάρτηση, πατήστε “Advanced settings” για να αποκτήσετε πρόσβαση στο εργαλείο προγραμματισμού. Θα εμφανιστεί μια νέα εναλλαγή που θα γράφει “Schedule this post”. Επιλέγοντας αυτή την επιλογή μπορείτε να επιλέξετε πότε ακριβώς θα θέλατε να βγει η ανάρτηση στο Instagram – ημερομηνία και ώρα. Επιστρέψτε στη “ροή δημοσιεύσεων στο Instagram” και τέλος πατήστε “schedule”. Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν αυτή τη λειτουργία μπορούν να βρουν όλο το προγραμματισμένο περιεχόμενο στην ενότητα “Scheduled Content”, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω του “hamburger menu”- από εδώ μπορείτε να επαναπρογραμματίσετε τις αναρτήσεις, αν χρειαστεί.

Δείτε επίσης: Instagram down: Όχι, το account σας δεν έχει γίνει ban

Το νέο εργαλείο από το Instagram δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι ο ερευνητής της εφαρμογής Alessandro Paluzzi σημείωσε την ανάπτυξη μιας λειτουργίας προγραμματισμού τον Ιούλιο.

Δεν υπάρχει καμία τρέχουσα πληροφορία σχετικά με το αν ή πότε οι κανονικοί λογαριασμοί Instagram θα έχουν πρόσβαση στο εργαλείο προγραμματισμού in-app.

Instagram

Δείτε επίσης: Το Instagram υπενθυμίζει: Να είστε ευγενικοί στα Direct Messages

Το Instagram κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο εργαλείο χρονοπρογραμματισμού και εγκαινίασε τα “Achievements” σε reels. Οι δημιουργοί μπορούν να ξεκλειδώσουν τα Achievements κάνοντας συγκεκριμένες ενέργειες κατά τη δημιουργία ενός reel, όπως η συνεργασία με έναν άλλο δημιουργό, η συμμετοχή με την κοινότητά τους κάνοντας τα reel πιο διαδραστικά, η δημιουργία περισσότερων από ένα reel σε μια εβδομάδα ή η χρήση trendy ήχου και εφέ.

Πηγή πληροφοριών: techcrunch.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS