ΑρχικήinetInstagram down: Όχι, το account σας δεν έχει γίνει ban

Instagram down: Όχι, το account σας δεν έχει γίνει ban

Instagram down: Εάν σήμερα δεν μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram, μην ανησυχείτε καθώς πολλοί χρήστες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Σύμφωνα με το Instagram, υπάρχει ένα τρέχον πρόβλημα που εμποδίζει ορισμένους χρήστες να συνδεθούν. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο λογαριασμός σας έχει φάει ban…

Δείτε επίσης: Το Instagram υπενθυμίζει: Να είστε ευγενικοί στα Direct Messages

Instagram: Κυκλοφόρησαν δύο modes που θα αλλάξουν το feed σας
Instagram down: Όχι, ο λογαριασμός σας δεν έχει τεθεί σε αναστολή

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας, πολλοί χρήστες του Instagram μπήκαν στο Twitter για να μοιραστούν ότι δεν είχαν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό οδήγησε σε πανικό στους επηρεαζόμενους χρήστες, νομίζοντας ότι οι λογαριασμοί τους είχαν μπλοκαριστεί ή απενεργοποιηθεί. Ευτυχώς, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Δείτε επίσης: Οι χρήστες θα μπορούν να προσθέσουν ένα τραγούδι στο Instagram profile τους;

Το Instagram έκανε την εξής δήλωση: “Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που αντιμετωπίζετε κάποιοι από εσάς προσπαθώντας να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο Instagram. Αυτή τη στιγμή διερευνούμε το πρόβλημα και θα σας παρέχουμε ενημέρωση το συντομότερο δυνατό.”

Δείτε επίσης: Το Instagram επεκτείνει το AI πρόγραμμα επαλήθευσης ηλικίας σε Ινδία και Βραζιλία

Αυτή είναι μια αρκετά περίεργη διακοπή. Η εφαρμογή Instagram φορτώνει για τους περισσότερους χρήστες, αλλά δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένες σελίδες του προφίλ τους. Ορισμένοι χρήστες βλέπουν ακόμη και σφάλματα που υπονοούν ότι οι λογαριασμοί τους έχουν μλοκαριστεί ή ανασταλεί. Πολλοί επηρεαζόμενοι χρήστες βλέπουν και δραματική πτώση του αριθμού των ακολούθων.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS