ΑρχικήinetΤο Facebook θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν έως και πέντε προφίλ

Το Facebook θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν έως και πέντε προφίλ

Το Facebook θα επιτρέψει σε ορισμένους χρήστες να έχουν πολλαπλά προφίλ ως μέρος μιας δοκιμής, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία, σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή καθώς η Meta αναζητά νέους τρόπους για να ενθαρρύνει τους χρήστες να παραμείνουν στην πλατφόρμα εν μέσω αυξημένου ανταγωνισμού.

Δείτε επίσης: Εκατομμύρια λογαριασμοί Facebook μπορεί να κλείσουν επειδή παραβιάζουν τρεις απλούς κανόνες

Facebook

Στο πλαίσιο αυτής της δοκιμής, ορισμένοι χρήστες του Facebook θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν έως και τέσσερα επιπλέον προφίλ συνδεδεμένα με τον αρχικό τους λογαριασμό. Η ιδέα είναι ότι πρόσθετα προφίλ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διαφορετικούς σκοπούς, όπως ένα για φίλους, ένα για συναδέλφους και άλλα για αλληλεπίδραση με ομάδες συμφερόντων και παράγοντες επιρροής. Οι χρήστες θα εξακολουθούν να έχουν έναν λογαριασμό, αλλά θα μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ των προφίλ με μερικά μόλις κλικ.

Τα προφίλ θα υπόκεινται στις πολιτικές του Facebook και οι παραβιάσεις σε ένα προφίλ θα επηρεάσουν τον λογαριασμό στο σύνολό του, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Leonard Lam.

Δείτε ακόμα: Messenger: Κακόβουλα chatbot κλέβουν credentials για σελίδες Facebook

«Για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να προσαρμόσουν την εμπειρία τους με βάση τα ενδιαφέροντα και τις σχέσεις τους, δοκιμάζουμε έναν τρόπο ώστε να έχουν περισσότερα από ένα προφίλ συνδεδεμένα με έναν μόνο λογαριασμό στο Facebook. Όποιος χρησιμοποιεί το Facebook πρέπει να συνεχίσει να ακολουθεί τους κανόνες μας», λέει ο Lam.

προφίλ

Οι χρήστες που δημιουργούν επιπλέον προφίλ δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν την πραγματική τους ταυτότητα για το όνομά τους, λέει ο Lam, εφόσον το stand-in δεν παραβιάζει τις πολιτικές της πλατφόρμας και δεν περιλαμβάνει αριθμούς ή ειδικούς χαρακτήρες. Ο κανόνας του Facebook ότι οι κάτοχοι λογαριασμών πρέπει να χρησιμοποιούν το όνομα που χρησιμοποιούν στην πραγματική ζωή αποτελεί σημείο διαμάχης εδώ και χρόνια, προκαλώντας ακόμη και νομικές ενέργειες στη Γερμανία.

Δείτε επίσης: Η εφαρμογή Facebook Watch για Apple TV δεν είναι πλέον ενεργή

Η απομάκρυνση του Facebook από ένα ενιαίο προφίλ, έρχεται καθώς η πλατφόρμα αγωνίζεται να κρατήσει τους χρήστες, ειδικά τους νέους, καθώς απειλές όπως το TikTok συνεχίζουν να αυξάνονται. Η εταιρεία έχασε καθημερινούς χρήστες για πρώτη φορά στην ιστορία της το τέταρτο τρίμηνο του 2021.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS