ΑρχικήinetApple συνεργασία με Goldman Sachs: Στην Apple Card έρχεται λογαριασμός Savings

Apple συνεργασία με Goldman Sachs: Στην Apple Card έρχεται λογαριασμός Savings

Η Apple κυκλοφόρησε την πιστωτική της κάρτα το 2019 σε συνεργασία με τον αμερικανικό οικονομικό γίγαντα Goldman Sachs. Μετά την έκδοση εκατομμυρίων πιστωτικών καρτών, οι δύο εταιρείες συνεργάστηκαν ξανά για να ανοίξουν έναν λογαριασμό Savings.

Δείτε επίσης: Ρεκόρ στις ΗΠΑ: Το 30% των χρηστών iPhone έχει και Apple Watch

apple Goldman

«Η Apple ανακοίνωσε σήμερα έναν νέο λογαριασμό Savings για την Apple Card που θα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν τα Daily Cash τους και να αυξάνουν τις ανταμοιβές τους σε έναν λογαριασμό Savings υψηλής απόδοσης από την Goldman», ανέφερε η Apple στην ανάρτησή της.

Η υπηρεσία λογαριασμού ταμιευτηρίου περιορίζεται επί του παρόντος στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα επιτρέπει στους χρήστες της Apple Card να αποθηκεύουν τα Daily Cash που κερδίζουν στον λογαριασμό.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Daily Cash είναι οι ανταμοιβές που κερδίζουν οι χρήστες της Apple Card στις συναλλαγές τους. Οι χρήστες της Apple Card μπορούν να δημιουργήσουν τον λογαριασμό ταμιευτηρίου τους στο Wallet και τα Daily Cash που κερδίζουν θα κατατίθενται στον λογαριασμό ταμιευτηρίου.

Δείτε επίσης: iPhone 14 Plus: Οι πωλήσεις είναι πιο χαμηλές από αυτές που περίμενε η Apple

Χωρίς προμήθειες ή ελάχιστες απαιτήσεις υπολοίπου

Η Apple αποκάλυψε ότι ο λογαριασμός ταμιευτηρίου της δεν θα έχει καμία χρέωση και οι χρήστες θα μπορούν να εγγραφούν στον λογαριασμό δωρεάν. Επιπλέον, ο λογαριασμός δεν θα έχει ελάχιστο υπόλοιπο ή ελάχιστες απαιτήσεις κατάθεσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εγγραφείτε για τον λογαριασμό χωρίς να ανησυχείτε για τη διατήρηση ενός ελάχιστου υπολοίπου.

Δείτε πώς θα λειτουργούν οι καταθέσεις και οι αναλήψεις

Η Apple έχει πει ότι οι χρήστες μπορούν ελεύθερα να καταθέσουν και να αποσύρουν χρήματα από τον λογαριασμό Apple savings μέσω ενός συνδεδεμένου τραπεζικού λογαριασμού.

«Οι χρήστες μπορούν επίσης να καταθέσουν επιπλέον χρήματα στον λογαριασμό Savings τους μέσω ενός συνδεδεμένου τραπεζικού λογαριασμού ή από το υπόλοιπό τους στο Apple Cash. Οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν ανάληψη χρημάτων ανά πάσα στιγμή μεταφέροντάς τα σε έναν συνδεδεμένο τραπεζικό λογαριασμό ή στην κάρτα Apple Cash τους, χωρίς χρέωση», πρόσθεσε η Apple.

Δείτε επίσης: Βραζιλία: Τεράστιο πρόστιμο στην Apple επειδή πουλά ακόμα iPhone χωρίς φορτιστή

Η Apple ισχυρίζεται ότι θα προσφέρει υψηλό ενδιαφέρον

Η Apple ισχυρίστηκε ότι ο λογαριασμός της θα έχει «υψηλές αποδόσεις». Σε δήλωση στο CNBC, εκπρόσωπος της Apple δήλωσε ότι το επιτόκιο θα είναι «ανταγωνιστικό, με τα καλύτερα διαθέσιμα επιτόκια και θα είναι το ίδιο για όλους τους χρήστες».

Πηγή πληροφοριών: businessinsider.in

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS