ΑρχικήsecurityInstagram: Νέα δυνατότητα επιτρέπει να μοιράζεστε αναρτήσεις feed μόνο με 'Στενούς Φίλους'

Instagram: Νέα δυνατότητα επιτρέπει να μοιράζεστε αναρτήσεις feed μόνο με ‘Στενούς Φίλους’

Το Instagram έχει αντιμετωπίσει πολλά παράπονα από τους χρήστες του για την ανώνυμη φύση του κοινωνικού δικτύου, καθώς το αλγοριθμικό feed του παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Η εταιρεία προσπαθεί να ανοίξει περισσότερους τρόπους ώστε οι χρήστες να μοιράζονται περιεχόμενο με τους φίλους τους. Για αυτόν τον σκοπό, το Instagram εξετάζει τώρα μια λειτουργία που σας επιτρέπει να κοινοποιείτε δημοσιεύσεις feed μόνο στην ομάδα των “Στενών φίλων”.

Δείτε επίσης: Instagram και Facebook: Χρονολογικό feed για Reels και Stories στην Ευρώπη

Instagram

Τις προηγούμενες ημέρες, πολλοί χρήστες, συμπεριλαμβανομένης της Lia Haberman από το ενημερωτικό δελτίο ICYMI, ανακάλυψαν αυτήν τη λειτουργία. Η εταιρεία επιβεβαίωσε στο TechCrunch ότι δοκιμάζει αυτήν τη λειτουργία σε ορισμένες χώρες, αλλά δεν ανέφερε ποιες ακριβώς.

«Δοκιμάζουμε τη δυνατότητα ώστε άτομα σε επιλεγμένες χώρες να μοιράζονται αναρτήσεις ροής με τους στενούς τους φίλους. Πάντα διερευνούμε νέους τρόπους για να εκφραστεί η κοινότητά μας και να συνδεθεί στο Instagram», δήλωσε εκπρόσωπος της Meta.

Δείτε ακόμα: Πώς να δημιουργήσετε φωτογραφικό καρουζέλ στο Instagram με μουσική υπόκρουση

Εάν η δυνατότητα κοινής ανάρτησης ροής με φίλους γίνει ευρέως διαθέσιμη, μπορεί να μειώσει την ανάγκη για τους χρήστες να έχουν έναν λογαριασμό “finsta” (γνωστός και ως εναλλακτικός λογαριασμός μόνο για φίλους).

feed

Το 2018, το κοινωνικό δίκτυο κυκλοφόρησε παγκοσμίως μια δυνατότητα κοινής χρήσης Ιστοριών με μια ιδιωτική λίστα από τους “Στενούς φίλους”. Το προηγούμενο έτος, η εταιρεία επιδίωξε να εμβαθύνει στην ιδέα της ομαδικής συνομιλίας με τους “Στενούς φίλους” στο Instagram μέσω μιας εφαρμογής που ονομάζεται Threads (όχι, δεν πρόκειται για το κοινωνικό δίκτυο που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο). Ωστόσο, το Threads, η εφαρμογή ομαδικής συνομιλίας, έκλεισε το 2021 για να επικεντρωθεί στη βελτίωση της άμεσης εμπειρίας μηνυμάτων.

Δείτε επίσης: Instagram guide: Πώς να διαγράψετε το λογαριασμό σας;

Τον προηγούμενο Δεκέμβριο, το Instagram κυκλοφόρησε το Notes, μια νέα λειτουργία για την κοινή χρήση ενημερώσεων κειμένου με τους φίλους μας. Αυτή η επιλογή μας παρέχει έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας και τις ενημερώσεις μας με τους αγαπημένους μας. Τους τελευταίους μήνες, η εταιρεία προσέθεσε νέες λειτουργίες στο Notes, όπως κοινή χρήση μουσικής, μετάφραση και κοινή χρήση τοποθεσίας. Αυτές οι ενημερώσεις αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας και της ευκολίας χρήσης της εφαρμογής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS