ΑρχικήHow ToΠώς να δημιουργήσετε φωτογραφικό καρουζέλ στο Instagram με μουσική υπόκρουση

Πώς να δημιουργήσετε φωτογραφικό καρουζέλ στο Instagram με μουσική υπόκρουση

Το Instagram κυκλοφόρησε πρόσφατα μερικές νέες δυνατότητες στην πλατφόρμα. Τα περισσότερα από αυτά τα νέα χαρακτηριστικά απευθύνονται σε δημιουργούς περιεχομένου. Ωστόσο, η νέα λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν μουσική σε καρουζέλ φωτογραφιών μπορεί να είναι χρήσιμη για όλους τους τύπους χρηστών του Instagram.

Αν είστε λάτρης των social media που θέλετε να κάνετε τις αναρτήσεις σας στο Instagram πιο σαγηνευτικές και διαδραστικές, αυτή η νέα προσθήκη σίγουρα αξίζει να εξερευνήσετε. Σε αυτό το άρθρο, θα εμβαθύνουμε στα βήματα και τις προϋποθέσεις για την προσθήκη μουσικής στα καρουζέλ φωτογραφιών σας στο Instagram.

Βήματα για να προσθέσετε μουσική στο καρουζέλ φωτογραφιών στο Instagram

Βήματα
1.Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram
Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram και πατήστε το εικονίδιο «+» που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης για να ξεκινήσετε τη δημιουργία της ανάρτησης καρουζέλ.

2.Επιλέξτε τις εικόνες σας
Επιλέξτε τουλάχιστον δύο εικόνες που ευθυγραμμίζονται με την ιστορία που θέλετε να μεταφέρετε και πατήστε «Επόμενο» για να προχωρήσετε στο στάδιο επεξεργασίας.

3.Προσθήκη μουσικής
Μόλις φτάσετε στην τελική σελίδα επεξεργασίας, επιλέξτε “Προσθήκη μουσικής” για να προσθέσετε μια παρτιτούρα φόντου για το καρουζέλ φωτογραφιών σας. Το Instagram παρέχει συστάσεις, αλλά είστε ελεύθεροι να εξερευνήσετε και να επιλέξετε το κομμάτι που προτιμάτε.

4.Προσαρμόστε τον ήχο:
Μπορείτε είτε να περιηγηθείτε στα προτεινόμενα τραγούδια είτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αναζήτησης για να βρείτε την τέλεια μουσική συνοδεία για το καρουζέλ σας. Εναλλακτικά, αποκτήστε πρόσβαση στην αποθηκευμένη μουσική συλλογή σας για να εξατομικεύσετε την επιλογή σας.

5.Οριστικοποίηση και κοινή χρήση
Αφού επιλέξετε το επιθυμητό κομμάτι, συμπληρώστε τη λεζάντα, τις ετικέτες και άλλες λεπτομέρειες της ανάρτησης. Πατήστε “Κοινή χρήση” στην επάνω δεξιά γωνία για να μοιραστείτε το καρουζέλ.

Αυτό είναι! Μόλις μοιραστείτε το καρουζέλ φωτογραφιών, θα είναι ορατό ως ανάρτηση κάτω από το προφίλ σας στο Instagram. Επίσης, οι ακόλουθοί σας μπορούν να το δουν στη ροή τους στο Instagram όπως κάθε άλλη κανονική ανάρτηση. Η μόνη διαφορά εδώ θα είναι ότι η μουσική υπόκρουση θα παίζει αμέσως μόλις αλληλεπιδράσουν με τη δημοσίευση.

Πηγή πληροφοριών: gadgetsnow.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS