ΑρχικήinetFacebook προσθήκη μουσικής σε Stories & Profiles

Facebook προσθήκη μουσικής σε Stories & Profiles

Το Facebook ανακοίνωσε σήμερα ότι προσφέρει αρκετούς νέους τρόπους σε όσους θέλουν να ενσωματώσουν μουσική στα προφίλ τους. Η εταιρεία αναφέρει ότι πρόσθεσε τη δυνατότητα μουσικής στις Ιστορίες και τα Προφίλ (Stories και Profiles).Facebook

Από σήμερα, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν μουσική στις Ιστορίες τους. Για να προσθέσετε μουσική, θα πρέπει να πατήσετε το “Μουσική” και να επιλέξετε το τραγούδι της επιλογής σας. Μπορείτε να επιλέξετε μια συγκεκριμένη ενότητα από ένα τραγούδι, ή να το αφήσετε να παίζει μέχρι να τελειώσει η ιστορία σας. Λειτουργεί όπως ακριβώς συμβαίνει με τις ιστορίες του Instagram.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το ίδιο χαρακτηριστικό θα σας επιτρέπει σύντομα να προσθέσετε τραγούδια και στο προφίλ σας. Το νέο χαρακτηριστικό Μουσική στο προφίλ σας θα σάς επιτρέπει να προβάλετε τα τραγούδια που ακούτε και θα μπορείτε να προσθέσετε ένα από αυτά στο προφίλ σας για να δείξετε στους επισκέπτες σε τι διάθεση βρίσκεστε. Οι επισκέπτες που θα ανοίγουν την ενότητα Μουσική θα μπορούν να ακούσουν σύντομα αποσπάσματα από οποιοδήποτε από τα τραγούδια σας, καθώς και να επισκεφθούν τη σελίδα του καλλιτέχνη.

Music on Facebοok Stories

Δημοσιεύτηκε από Facebοok στις Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

Φυσικά το νέο χαρακτηριστικό μπορεί να μην αρέσει σε όλους, καθώς θα μετατρέψει το κοινωνικό δίκτυο σε ένα πολύ θορυβώδες μέρος.
Το Facebook δεν έχει αναφέρει πότε ακριβώς θα δούμε αυτά τα χαρακτηριστικά.
______________________________

Windows Απενεργοποιήστε υπηρεσίες που δεν χρειάζονται

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS