ΑρχικήUpdatesΤο Notes app της Apple σας επιτρέπει να δημιουργείτε links μεταξύ των...

Το Notes app της Apple σας επιτρέπει να δημιουργείτε links μεταξύ των σημειώσεων

Η εφαρμογή Notes της Apple λαμβάνει μια ισχυρή προσθήκη στην εφαρμογή στο iOS 17 η οποία είναι μια νέα δυνατότητα σύνδεσης των σημειώσεων.

Δείτε επίσης: Apple AR/VR: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές του ακουστικού

Το app Notes της Apple σας επιτρέπει να δημιουργείτε links μεταξύ των σημειώσεων

Με μόνο μερικά taps, μπορείτε να δημιουργήσετε συνδέσμους μεταξύ σημειώσεων, διευκολύνοντας τη μετάβαση από τη μία ιδέα στην άλλη. Πατήστε παρατεταμένα σε ένα κενό σε οποιαδήποτε σημείωση και η νέα επιλογή “Add Link” θα βρεθεί στο αναδυόμενο μενού. Πατώντας την, μπορείτε να συνδεθείτε με μια άλλη σημείωση αναζητώντας τον τίτλο της ή εισάγοντας μια διεύθυνση URL.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν προαιρετικό εναλλακτικό τίτλο για τον σύνδεσμο ή να παραμείνετε στον αρχικό τίτλο για λόγους σαφήνειας. Μόλις τελειώσετε, το link εμφανίζεται ως υπογραμμισμένο κείμενο σε στυλ hyperlink στη σημείωσή σας και πατώντας τον μεταφέρεστε απευθείας στη σημείωση στην οποία έχετε συνδέσει.

Δείτε επίσης: Apple: 53 νέα καταστήματα ο στόχος της μέχρι το 2027

Η εφαρμογή Notes προσφέρει επίσης έναν πρόσθετο, πιο γρήγορο τρόπο για να προσθέσετε συνδέσμους: Πληκτρολογώντας δύο σύμβολα μεγαλύτερα από (>>) σε μια σημείωση καλείται μια λίστα που περιέχει τις έξι πιο πρόσφατα τροποποιημένες σημειώσεις σας και πατώντας μία προσθέτει αμέσως έναν σύνδεσμο σε αυτήν τη σημείωση.

Notes Apple

Η ίδια λειτουργία βρίσκεται στο iPadOS 17 και στο macOS Sonoma, που σημαίνει ότι μπορείτε πλέον να δημιουργείτε συλλογές αλληλοσυνδεόμενων σημειώσεων τύπου wiki, επιτρέποντάς σας να οργανώνετε τις σκέψεις σας ή να ανακαλύπτετε νέες συνδέσεις και συσχετίσεις μεταξύ ιδεών.

Τα iOS 17‌, iPadOS 17 και macOS Sonoma είναι διαθέσιμα σε εκδόσεις beta για προγραμματιστές τώρα και θα κυκλοφορήσουν επίσημα το φθινόπωρο.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS