ΑρχικήinetApple AR/VR: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές του ακουστικού

Apple AR/VR: Διέρρευσαν οι προδιαγραφές του ακουστικού

Πριν λίγες μέρες, ο Ross Young, ένας έμπιστος υποστηρικτής της Apple, φέρεται να διέρρευσε τις προδιαγραφές του εξοπλισμού του επερχόμενου ακουστικού Apple AR/VR. Στο Twitter, ο Young ισχυρίζεται ότι τα ακουστικά επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας της Apple θα έχουν δύο μικροσκοπικές οθόνες OLED διαστάσεων 1,41 ιντσών με φωτεινότητα 5.000 nits και 4.000 PPI.

Δείτε επίσης: Apple: Κατοχυρώθηκε το wordmark για το headset με xrOS!
Apple AR/VR

Το προτεινόμενο όνομα για τα μελλοντικά ακουστικά εικονικής πραγματικότητας είναι το “Reality Pro”. Το Apple Reality Pro είναι εξοπλισμένο με έναν επεξεργαστή όπως το chipset M2 της Apple και μπορεί επίσης να διαθέτει 12 ή περισσότερες κάμερες που μπορούν να παρακολουθούν την κίνηση και να ερμηνεύουν τις εκφράσεις του προσώπου.

Η CCS Insight εκτιμά ότι η τιμή της συσκευής θα είναι επτά φορές υψηλότερη από αυτή του Quest 2 της Meta Platforms Inc., της πιο δημοφιλούς συσκευής εικονικής πραγματικότητας με 18 εκατομμύρια πωλήσεις μέχρι σήμερα. Το πιθανό κόστος του ακουστικού επαυξημένης πραγματικότητας/εικονικής πραγματικότητας της Apple φημολογείται ότι θα είναι 3.000 $.

Δείτε ακόμα: Apple: Ετοιμάζει βελτιωμένες εκδόσεις των apps της για το headset AR/VR
προδιαγραφές

Οι χρήστες μπορούν να περιμένουν να δουν ένα πανίσχυρο καντράν στα ακουστικά τους, το οποίο θα τους επιτρέπει να εναλλάσσονται μεταξύ των εμπειριών της εικονικής και της επαυξημένης πραγματικότητας. Αρχικά, οι συσκευές της Apple δεν θα είναι διαθέσιμες σε μεγάλο αριθμό καταναλωτών. Οι προβλέψεις δείχνουν ότι οι πωλήσεις smartphone της Apple το 2023 θα αποτελούν ένα πολύ μικρό ποσοστό των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Kuo: Το AR/VR headset 2ης γενιάς της Apple (high-end και low-end) θα κυκλοφορήσει το 2025

Η φετινή εκδήλωση της Apple, World Wide Developers Conference (WWDC), θα ξεκινήσει στις 5 Ιουνίου. Η εκδήλωση θα λήξει στις 9 Ιουνίου. Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, θα κάνει την αρχική ομιλία στο WWDC του 2023. Η διοργάνωση του Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) θα γίνει και φέτος μόνο διαδικτυακά. Μερικοί προγραμματιστές, φοιτητές και επαγγελματίες των μέσων ενημέρωσης έχουν προσκληθεί σε μια ζωντανή εκδήλωση στο Apple Park.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS