ΑρχικήUpdatesΤα Samsung Galaxy θα έχουν νέα αναβάθμιση στον επεξεργαστή

Τα Samsung Galaxy θα έχουν νέα αναβάθμιση στον επεξεργαστή

Τα Samsung Galaxy θα μπορούσαν να αποκτήσουν μια τεράστια αναβάθμιση μέχρι το τέλος του έτους αφού φημολογήθηκε ότι θα έχουν νέο επεξεργαστή.

Υπάρχουν ήδη πολλές φήμες που υποδηλώνουν ότι η Samsung θα εγκαταλείψει τα Exynos υπέρ της Qualcomm για την πλήρη γκάμα των premium smartphone της και αυτή θα μπορούσε να είναι μια πολύ σοφή απόφαση. Η Qualcomm θα αποκαλύψει την επόμενη γενιά επεξεργαστών της τον Νοέμβριο στο ετήσιο Snapdragon Summit και φαίνεται ότι αυτό που θα ακολουθήσει θα μπορούσε να οδηγήσει τα πράγματα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Το Snapdragon 8 Gen 2, το οποίο θα αντικαταστήσει το τρέχον 8 Gen 1, φημολογείται ότι όχι μόνο θα είναι πιο ισχυρό, αλλά θα έχει επίσης μεγάλη ώθηση στη GPU του με μια αναφορά από τον κινεζικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo να προβλέπει ακόμη και ότι θα μπορούσε να ξεπεράσει την δύναμη του τελευταίου A16 Bionic της Apple όσον αφορά τα μεταξένια απαλά γραφικά.

Το iPhone είναι εδώ και καιρό ο ηγέτης της αγοράς για όποιον θέλει το πιο ισχυρό smartphone, αλλά αυτό μπορεί να μην ισχύει για πολύ ακόμη.

Τα Samsung Galaxy θα έχουν νέα αναβάθμιση στον επεξεργαστή
Τα Samsung Galaxy θα έχουν νέα αναβάθμιση στον επεξεργαστή

Δείτε επίσης: Πώς να τραβήξετε screenshot σε ένα Samsung Galaxy Watch;

Φυσικά, αυτά είναι απλώς φήμες αυτή τη στιγμή, αλλά με το Snapdragon Summit που θα πραγματοποιηθεί από τις 15 Νοεμβρίου, δεν μένει πολύς χρόνος μέχρι να μάθουμε τι θα είναι ικανό αυτό το νέο τσιπ. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι εκτός από τα Samsung Galaxy, μια ολόκληρη σειρά συσκευών Android θα λάβει επίσης αυτή την ώθηση καθώς η Qualcomm προμηθεύει τα τσιπ της σε μια σειρά κατασκευαστών, συμπεριλαμβανομένων των OnePlus, Xiaomi και Sony.

Ένα πράγμα για το οποίο είμαστε αρκετά σίγουροι είναι ότι η Samsung φαίνεται έτοιμη να πάρει την απόφασή της για να τοποθετήσει διαφορετικούς επεξεργαστές μέσα στις κορυφαίες συσκευές της.

Μέχρι τώρα, όσοι βρίσκονται στην Ευρώπη συνήθως παίρνουν τα Exynos με τα Qualcomm να χρησιμοποιούνται σε άλλα μέρη του κόσμου.

Αν και δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, πιστεύεται ότι όλες οι εκδόσεις του επερχόμενου Galaxy S23 θα έχουν τον Snapdragon 8 Gen 2.

Ο κορυφαίος αναλυτής τεχνολογίας, Ming-Chi Kuo εικάζει επίσης ότι τα τσιπ της Samsung δεν θα εμφανιστούν στο επερχόμενο Galaxy S23 και θα μεταβούν στην ισχύ της Qualcomm για ολόκληρη τη γκάμα.

Τα Samsung Galaxy θα έχουν νέα αναβάθμιση στον επεξεργαστή
Τα Samsung Galaxy θα έχουν νέα αναβάθμιση στον επεξεργαστή

Δείτε επίσης: Samsung νέα στρατηγική: Ουδέτερη από τον άνθρακα έως το 2050

Δεν είναι σαφές γιατί η Samsung εξετάζει αυτή την αλλαγή, αν και ο Kuo λέει ότι η κορεατική εταιρεία μπορεί τελικά να παραδέχεται ότι δεν μπορεί να συμβαδίσει με την Qualcomm. Σε ένα πρόσφατο tweet, ο Kuo είπε: «Το S23 ενδέχεται να μην υιοθετήσει το Exynos 2300 κατασκευασμένο από τη Samsung 4nm επειδή δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το SM8550 από όλες τις απόψεις.»

Για να ρίξει λάδι στη φωτιά, το αφεντικό της Qualcomm, Cristiano Amon άφησε επίσης να εννοηθεί ότι τα τσιπ της εταιρείας του θα εμφανίζονται σε περισσότερα τηλέφωνα Galaxy στο μέλλον.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια ενός Q&A, ο Amon είπε: «Ο τρόπος που πρέπει να το σκεφτείς είναι ότι το Snapdragon θα τροφοδοτήσει τη σειρά προϊόντων Samsung Galaxy τους, την ναυαρχίδα Galaxy τους. Και αυτό που μπορώ να πω σε αυτό το σημείο είναι ότι ήμασταν 75% στο Galaxy S22 πριν από τη συμφωνία. Θα πρέπει να σκεφτείτε ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι από αυτό στο Samsung Galaxy S23 και όχι μόνο.»

Πηγή: express.co.uk

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS