ΑρχικήHow ToΠώς να κάνετε reset σε ένα Samsung Galaxy Watch;

Πώς να κάνετε reset σε ένα Samsung Galaxy Watch;

Εάν το Samsung Galaxy Watch σας δεν λειτουργεί καλά τώρα τελευταία, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να του κάνετε ένα reset. Αυτό θα επαναφέρει το ρολόι στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις και θα σας επιτρέψει να το ρυθμίσετε ξανά από την αρχή. Αυτού του είδους η επαναφορά είναι απαραίτητο να γίνει και αν σκέφτεστε να χαρίσετε ή να πουλήσετε το έξυπνο ρολόι σας σε κάποιον τρίτο, ώστε να διαγράψετε τα προσωπικά στοιχεία και δεδομένα σας. Έτσι θα εξασφαλίσετε ότι κανένας δεν θα μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά.

Δείτε επίσης: Apple: Πώς να χρησιμοποιήσετε το Walkie Talkie του Apple Watch σας;

Samsung Galaxy Watch reset

Το reset ή η επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων θα κάνει το ρολόι να επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν όταν το βγάλατε από το κουτί για πρώτη φορά. Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα και ρυθμίσεις θα διαγραφούν. Οπότε στην περίπτωση που δεν το πουλήσετε και θέλετε απλά να κάνετε reset στο Samsung Galaxy Watch για να λειτουργεί καλύτερα, πρέπει να έχετε στο νου σας ότι θα χάσετε τα δεδομένα σας. Τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά, όσο στην περίπτωση ενός reset σε ένα τηλέφωνο, αλλά και πάλι πρέπει να ξέρετε ότι οι ρυθμίσεις και τα δεδομένα σας θα εξαφανιστούν.

Επομένως, προτού κάνετε reset στο Samsung Galaxy Watch σας, είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό από την εφαρμογή Galaxy Wearable, μεταβαίνοντας στην επιλογή Accounts and Backup > Back Up Data.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S22: Έρχονται σημαντικές ενημερώσεις κάμερας

Πώς να κάνετε reset στο ρολόι σας;

Αρχικά, σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης του ρολογιού, για να δείτε τις γρήγορες ρυθμίσεις. Επιλέξτε το εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα “General“.

Επιλέξτε “Reset” για να γίνει η επαναφορά στο Samsung Galaxy Watch σας.

Εάν δεν έχετε ήδη δημιουργήσει αντίγραφο ασφαλείας, θα μπορέσετε να το κάνετε εδώ. Διαφορετικά, επιλέξτε ξανά “Reset” για επιβεβαίωση.

Δείτε επίσης: Οι επισκευές Apple Watch Ultra είναι πανάκριβες χωρίς AppleCare

Αυτό ήταν! Το reset στο Samsung Galaxy Watch είναι εξαιρετικά εύκολο και απλό και σας βοηθά να λύσετε μικρά προβλήματα απόδοσης.

Πηγή: www.howtogeek.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS