ΑρχικήUpdatesΤο Apple Watch σας τώρα μπορεί να αποκτήσει το watchOS 9

Το Apple Watch σας τώρα μπορεί να αποκτήσει το watchOS 9

Τα Apple Watch Series 8, Apple Watch SE 2022 και Apple Watch Ultra αποκαλύφθηκαν όλα την περασμένη εβδομάδα. Εάν έχετε ήδη ένα (υποστηριζόμενο) Apple Watch, υπάρχει μια νέα ενημέρωση λογισμικού (watchOS 9) που κυκλοφορεί με ορισμένες από τις δυνατότητες των νέων μοντέλων.

Η Apple κυκλοφόρησε το watchOS 9, την τελευταία σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος που τροφοδοτεί τη σειρά Apple Watch. Παρουσιάζει τέσσερις νέες προσόψεις ρολογιού — Lunar (μια προβολή ημερολογίου με τη Σελήνη), Playtime (ένα καλλιτεχνικό σχέδιο), Metropolitan (ένα πρόσωπο που αλλάζει στυλ καθώς γυρίζει το Digital Crown) και Astronomy (με έναν χάρτη αστεριών). Η Apple έχει επίσης ενημερώσει πολλές παλαιότερες όψεις ρολογιών με νέες επιλογές χρώματος φόντου και υποστήριξη για σύγχρονες επιπλοκές και οι προσόψεις ρολογιών Nike είναι πλέον διαθέσιμες σε όλα τα μοντέλα Apple Watch.

watchOS 9

Η νέα ενημέρωση εισάγει και τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, η οποία απενεργοποιεί ή περιορίζει ορισμένες λειτουργίες για εξοικονόμηση ζωής της μπαταρίας, όπως η παρακολούθηση καρδιακού παλμού στο παρασκήνιο και η Always-On Display. Ωστόσο, η παρακολούθηση δραστηριότητας και η ανίχνευση πτώσης εξακολουθούν να λειτουργούν με ενεργοποιημένη τη λειτουργία χαμηλότερης ισχύος.

Οι ειδοποιήσεις έχουν επίσης ενημερωθεί στο watchOS 9 «για να είναι λιγότερο παρεμποδιστικές», αναφέρει η Apple. Υπάρχουν πολλές άλλες μικρότερες αλλαγές, όπως νέες μετρήσεις για τρέξιμο, μια επανασχεδιασμένη εφαρμογή Compass, ιστορικά δεδομένα για αναγνώσεις AFib και ενημερωμένη παρακολούθηση φαρμάκων και υπενθυμίσεις.

Η ενημέρωση κυκλοφορεί στο Apple Watch Series 4 και νεότερο, καθώς και σε όλα τα μοντέλα Apple Watch SE. Θα πρέπει επίσης να είναι προεγκατεστημένο στα νέα μοντέλα όταν αρχίσουν να αποστέλλονται. Εάν δεν έχετε λάβει ήδη ειδοποίηση, μπορείτε να ελέγξετε χειροκίνητα για ενημερώσεις.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS