ΑρχικήUpdatesGoogle: Update στα GMS requirements σε συσκευές Android 13

Google: Update στα GMS requirements σε συσκευές Android 13

Με την πάροδο του χρόνου, έχει γίνει πιο συνηθισμένο να βλέπουμε τηλέφωνα Android με 6 GB, 8 GB ή ακόμα περισσότερη μνήμη RAM και τουλάχιστον 64 GB αποθηκευτικού χώρου. Αυτό συμβαίνει ακόμη και με φθηνότερα Android smartphone, αλλά αυξάνονται και οι ελάχιστες απαιτήσεις hardware. Οι μέρες χρήσης smartphone με λιγότερη από 2 GB μνήμης RAM έχουν περάσει προ πολλού, αλλά η Google πλέον το επισημοποιεί με μια ενημέρωση στις GMS απαιτήσεις της.

GMS android 13

Όπως ανακοίνωσε η Google στο blog Android Developers, ξεκινώντας από το Android 13, ένα smartphone θα χρειάζεται τουλάχιστον 2 GB μνήμης RAM και 16 GB αποθηκευτικού χώρου για την εκτέλεση εφαρμογών Google ως μέρος του GMS. Αυτό ισχύει ακόμη και για συσκευές Android Go, οι οποίες είναι συνήθως προσανατολισμένες σε τηλέφωνα με χαμηλή μνήμη RAM.

Πολλά πρώιμα τηλέφωνα Android Go είχαν 1 GB μνήμης RAM και 8 GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά ευτυχώς, η αγορά έχει προσαρμοστεί με την πάροδο του χρόνου και δεν είναι ασυνήθιστο να βλέπουμε συσκευές Go με 2 GB μνήμης RAM ή περισσότερο αυτές τις μέρες. Επομένως, αυτά τα νέα δεν θα μεταμορφώσουν μαζικά την αγορά τηλεφώνων Android βασικού επιπέδου.

Η αλήθεια είναι ότι το 1 GB μνήμης RAM δεν επαρκεί ούτε για βασική χρήση εδώ και πολύ καιρό, και αν ένα τηλέφωνο το 2022 ήρθε με 1 GB RAM, θα πρέπει πραγματικά να το αποφύγετε. Αυτή την στιγμή, τα 2 GB μνήμης RAM είναι το ελάχιστο για τη λειτουργία Android.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS