ΑρχικήgamingCities Skylines 2: Ο χάρτης θα είναι 5 φορές μεγαλύτερος

Cities Skylines 2: Ο χάρτης θα είναι 5 φορές μεγαλύτερος

Cities Skylines 2

Ο χάρτης του Cities Skylines 2 θα είναι πέντε φορές μεγαλύτερος από το αρχικό παιχνίδι κατασκευής πόλεων, λέει η Colossal Order, καθώς η εταιρεία ανάπτυξης επιβεβαιώνει ακριβώς πόσα οικοδομήσιμα πλακάκια θα είναι διαθέσιμα και πώς θα ισχύουν οι νέοι περιορισμοί ύψους και εδάφους. Με την ημερομηνία κυκλοφορίας του CS2 να πλησιάζει, γνωρίζουμε ήδη κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τον χάρτη του. Αλλά ίσως είναι ακόμα μεγαλύτερος από ό,τι αρχικά πιστεύαμε, ξεπερνώντας κατά πολύ το πρώτο CS και υποσχόμενος μερικά τεράστια Cities Skylines II builds.

Δείτε επίσης: Cities Skylines 2: Οι υπεραστικές συναλλαγές αλλάζουν το παιχνίδι

Όταν ξεκινήσετε το Cities Skylines II, θα έχετε εννέα διαθέσιμα πλακίδια, αλλά στο βασικό παιχνίδι, θα μπορείτε να τα επεκτείνετε σε 441 πλακίδια που μπορούν να κατασκευαστούν. Οι περιορισμοί στο ύψος των κτιρίων έχουν επίσης αρθεί και μπορείτε να αγοράζετε πλακίδια μεταβλητού μεγέθους και εδάφους – καθώς και μεταβλητό χώρο για κτίρια – όποτε επιλέγετε να επεκταθείτε.

Η Colossal Order αναφέρει ότι ο χάρτης του Cities Skylines 2 είναι πέντε φορές μεγαλύτερος από τον χάρτη του CS, αντιπροσωπεύοντας 159 τετραγωνικά χιλιόμετρα. “Αυτό είναι μεγαλύτερο από ορισμένες χώρες”, λέει ο προγραμματιστής. Τα νέα χαρακτηριστικά σημαίνουν επίσης ότι, όταν ξεκινάτε μια νέα πόλη, μπορείτε να επιλέξετε αν βρίσκεται στο βόρειο ή στο νότιο ημισφαίριο και από τι είδους κλίμα και καιρό είναι πιθανό να επηρεαστεί.

Πρόταση: Το Cities: Skylines II: Θα κυκλοφορήσει φέτος για Ps5, Χbox Series και Pc

Αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσει τους παίκτες που ανυπομονούν να χτίσουν μια τεράστια και εκτεταμένη αστική μητρόπολη στο νέο παιχνίδι. Το Cities: Skylines 2 έμοιαζε με ένα πρωτοφανές βήμα προς τα εμπρός για τον κατασκευαστή πόλεων. Η νέα γραφική αναβάθμιση, όπως τα εποχιακά καιρικά φαινόμενα, και τα νέα εργαλεία διαχείρισης, όπως οι αναβαθμισμένες επιλογές ελέγχου της κυκλοφορίας, στέκονται να το κάνουν ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, και φαίνεται ότι θα έχουμε τους κατάλληλους χάρτες για να κάνουμε αυτά τα βήματα.

Το Cities Skylines 2 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

Διαβάστε επίσης: Cities Skylines 2: Κυκλοφόρησε νέο trailer

πηγή πληροφοριών: pcgamesn.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS