ΑρχικήHow ToΠώς να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τo Restricted mode στο YouTube

Πώς να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τo Restricted mode στο YouTube

Το YouTube, ως μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες κοινής χρήσης βίντεο, φροντίζει για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια των χρηστών του. Προσφέρει διάφορα χαρακτηριστικά ασφαλείας για την προστασία των λογαριασμών των χρηστών, όπως η επαλήθευση δύο βημάτων, η οποία προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας απαιτώντας από τους χρήστες να παρέχουν μια δεύτερη μορφή πιστοποίησης, καθώς και ελέγχους απορρήτου για τη διαχείριση της ορατότητας και της προσβασιμότητας του περιεχομένου τους. Παρέχει επίσης Safety Tools για ανηλίκους με τη μορφή του YouTube Kids, μιας ξεχωριστής εφαρμογής που δημιουργήθηκε ειδικά για παιδιά.

Restricted mode youtube
Πώς να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τo Restricted mode στο YouTube

Τo Restricted mode στο YouTube είναι μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν δυνητικά ενήλικο ή ακατάλληλο περιεχόμενο από το YouTube. Όταν είναι ενεργοποιημένη, η περιορισμένη λειτουργία στοχεύει στον περιορισμό της πρόσβασης σε βίντεο που περιέχουν ακατάλληλη γλώσσα, βία ή άλλους τύπους περιεχομένου για ενηλίκους.

Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την περιορισμένη λειτουργία, ακολουθήστε τα βήματα
1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό YouTube.
2. Επάνω δεξιά, πατήστε στη φωτογραφία προφίλ.
3. Πατήστε Settings και μετά κατευθυνθείτε στο General.
4. Τώρα, ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την περιορισμένη λειτουργία, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Παρά την ενεργοποίηση του Restricted Mode στο YouTube, είναι σημαντικό για τους χρήστες να είναι προσεκτικοί κατά την πλοήγηση στο YouTube. Προσέχετε τις πληροφορίες που μοιράζεστε, αποφύγετε να κάνετε κλικ σε ύποπτους συνδέσμους και αναφέρετε τυχόν ανησυχίες ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε στην πλατφόρμα.

Πηγή πληροφοριών: gadgetsnow.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS