ΑρχικήineteBay down: Χιλιάδες χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα πρόσβασης

eBay down: Χιλιάδες χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα πρόσβασης

Χιλιάδες χρήστες του eBay παγκοσμίως αντιμετώπισαν σημαντικά προβλήματα κατά τη χρήση του ιστότοπου του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Δείτε επίσης: eBay: Ανακοίνωσε απολύσεις 500 υπαλλήλων
eBay

Την Τετάρτη, σύμφωνα με το DownDetector, περίπου 3.000 πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο και 2.000 στις ΗΠΑ αντιμετώπισαν προβλήματα με τον ιστότοπο και αργούς χρόνους φόρτωσης.

Απαντώντας σε έναν πελάτη στο Twitter, ένας εκπρόσωπος του eBay είπε: “Ευχαριστούμε για την επισήμανση σας σε εμάς! Άλλοι αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα με τις αναζητήσεις και έχουμε απευθυνθεί στο IT. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας μέχρι να το επιλύσουμε.

Δείτε ακόμα: eBay: Βιομετρικές συσκευές περιείχαν στρατιωτικά δεδομένα των ΗΠΑ

Ωστόσο, περίπου στις 2 μ.μ. GMT (10 π.μ. EST), καθώς τα προβλήματα λύνονταν, ο αριθμός των αναφορών που έγιναν για το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ μειώθηκε σε λιγότερες από 700.

προβλήματα πρόσβασης

Σε μια δήλωση στη Sun, εκπρόσωπος του eBay είπε: “Γνωρίζουμε ένα ζήτημα που επηρέασε την ικανότητα ορισμένων χρηστών να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς και ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Το μεγαλύτερο μέρος της λειτουργικότητας έχει πλέον αποκατασταθεί και η ομάδα μας εξακολουθεί να ασχολείται ενεργά με αυτό το ζήτημα.

Δείτε επίσης: Το eBay θα ελέγχει τις πληρωμές που θα γίνονται μέσω PayPal

Το eBay εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για online αγορές και η δημοτικότητά του είναι η απόδειξη αυτού. Η τεράστια ποικιλία, οι ανταγωνιστικές τιμές, η αξιοπιστία, το ασφαλές σύστημα πληρωμών και η μοναδική προσφορά συλλεκτικών αντικειμένων της πλατφόρμας την καθιστούν ιδανική επιλογή για ηλεκτρονικές αγορές. Η ικανότητα του eBay να προσαρμόζεται και να εξελίσσεται με τις μεταβαλλόμενες τάσεις του ηλεκτρονικού εμπορίου το βοηθά να παραμένει στην κορυφή του παιχνιδιού, προσφέροντας μια αξιόπιστη και ικανοποιητική εμπειρία αγορών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS