ΑρχικήinetΤο eBay θα ελέγχει τις πληρωμές που θα γίνονται μέσω PayPal

Το eBay θα ελέγχει τις πληρωμές που θα γίνονται μέσω PayPal

Ο γνωστός τρόπος αγορών στο eBay δεν υπάρχει πια. Με την έναρξη ισχύος των νέων όρων και προϋποθέσεων, οι αγοραστές και οι πωλητές δεν θα μπορούν πλέον να επεξεργάζονται τη μεταφορά χρημάτων απευθείας μέσω PayPal.

eBay PayPal

Δείτε επίσης: Οι τιμές των Nvidia RTX 3000 στο eBay είναι εξωφρενικές

Ειδικά για τους πωλητές οι αλλαγές θα είναι πολλές. Στο μέλλον οι μεταφορές θα εκτελούνται μόνο μέσω του eBay. Σε κάθε περίπτωση, τα χρήματα του αγοραστή θα φτάνουν πρώτα στον χειριστή της πλατφόρμας και στη συνέχεια θα μεταφέρονται στον πωλητή μετά την αφαίρεση των τελών.

Ως αγοραστής, συνεχίζετε να μπορείτε να πληρώσετε μέσω PayPal. Ωστόσο, τα χρήματα δεν αποστέλλονται πλέον στον πωλητή, αλλά στο eBay. Οι όροι χρήσης που έχουν πλέον τεθεί σε ισχύ παρέχουν στο eΒay το δικαίωμα να αποτρέψει την πραγματοποίηση της συναλλαγής εάν κάποιος προσπαθήσει να κάνει λαθραία μεταφορά χρημάτων πέρα ​​από τον διαχειριστή της πλατφόρμας. Η μετάβαση έχει προκαλέσει κάποια δυσαρέσκεια στους χρήστες – ειδικά, στους πωλητές.

Δείτε επίσης: Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο eBay

Η νέα στρατηγική του eΒay θα μπορούσε να είναι καταστροφική

Το Research Snipers μίλησε με διάφορους πωλητές που πωλούν στο eBay εδώ και δεκαετίες, οι πωλητές είπαν ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με αυτές τις δύο αλλαγές. Το πρώτο είναι η διαδικασία πληρωμής, αυτό επηρεάζει όχι μόνο την πλευρά του πωλητή αλλά και την πλευρά του αγοραστή.

Δείτε επίσης: PayPal Venmo: Οι χρήστες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα

Η δεύτερη σημαντική αλλαγή που συμβαίνει στο eBay είναι η προσέγγιση των λογαριασμών πωλητή λόγω αυστηρών πολιτικών και τεκμηρίωσης. Χιλιάδες πωλητές είπαν ότι έχουν αποκλειστεί από το  eBay επ ‘αόριστον. Πολλοί πωλητές προσπάθησαν σκληρά για να ανακτήσουν τους λογαριασμούς τους, αλλά το eBay φαίνεται πως έχει λάβει πολύ σκληρά μέτρα επαλήθευσης.

Πηγή πληροφοριών: researchsnipers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS