ΑρχικήUpdatesPayPal Venmo: Οι χρήστες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα

PayPal Venmo: Οι χρήστες μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα

Η εφαρμογή πληρωμών Venmo, της υπηρεσίας PayPal, επιτρέπει πλέον στους χρήστες να αγοράζουν, να κρατούν και να πωλούν bitcoin και άλλα ψηφιακά νομίσματα.

Δείτε επίσης: Bitcoin: σημείωσε την υψηλότερη τιμή του μέχρι τώρα στα $ 62.000

PayPal Venmo

Από την Τρίτη, οι χρήστες βλέπουν στην εφαρμογή μια νέα δυνατότητα, που τους επιτρέπει να επιλέξουν ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά κρυπτονομίσματα, τα bitcoin, ether, litecoin και bitcoin cash, με ελάχιστη απαίτηση δαπάνης 1 $. Μπορούν επίσης να μοιραστούν τις αγορές με κρυπτονομίσματα με φίλους, μέσω του social feed της Venmo.

Η ανάπτυξη έρχεται ως συνέχεια των κινήσεων που κάνει η υπηρεσία PayPal, ώστε να προτρέψει τους χρήστες να αγοράσουν κρυπτονομίσματα, μέσω της κύριας πλατφόρμας της. Πρόσφατα, η εταιρεία άρχισε να επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις δυνατότητες cryptocurrency που τους προσφέρει, για να πληρώνουν εκατομμύρια από τους διαδικτυακούς εμπόρους της παγκοσμίως.

Με περισσότερους από 70 εκατομμύρια χρήστες, η Venmo είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες ψηφιακών πληρωμών στις ΗΠΑ. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους νεότερους Αμερικανούς, που χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να πραγματοποιούν πληρωμές ή να μοιράζονται αγορές με φίλους και συγγενείς. Ανταγωνίζεται την εφαρμογή Cash’s Square.

Δείτε ακόμα: Η PayPal διόρθωσε μια ευπάθεια XSS στον μετατροπέα νομισμάτων του user wallet

PayPal Venmo

«Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στο ταξίδι των κρυπτονομισμάτων σας, το Venmo θα βοηθήσει την κοινότητά μας να μάθει και να εξερευνήσει τα κρυπτονομίσματα σε μια αξιόπιστη πλατφόρμα και απευθείας στην εφαρμογή που γνωρίζετε και αγαπάτε», δήλωσε ο Darrell Esch, ανώτερος αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Venmo.

Ο Esch πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας μια εύχρηστη πλατφόρμα που απλοποιεί τη διαδικασία αγοράς και πώλησης κρυπτονομισμάτων και απομυθοποιεί ορισμένες από τις κοινές ερωτήσεις και παρανοήσεις που μπορεί να έχουν οι καταναλωτές.»

Το Bitcoin και άλλα ψηφιακά νομίσματα είδαν μία σημαντική αύξηση της αξίας τους το 2021, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος από θεσμικούς επενδυτές, ενώ μεγάλες εταιρείες όπως η Tesla και η PayPal έχουν επίσης πραγματοποιήσει σημαντικές κινήσεις στον χώρο.

Δείτε επίσης: Πώς να αγοράσετε ένα Tesla αυτοκίνητο με Bitcoin;

Η PayPal, εν τω μεταξύ, έχει αυξήσει τις επενδύσεις της σε κρυπτονομίσματα. Τον περασμένο μήνα, συμφώνησε να αγοράσει την Curv, μία startup που βοηθά τους πελάτες να αποθηκεύουν τα ψηφιακά τους νομίσματα με ασφάλεια, για σχεδόν 200 εκατομμύρια δολάρια. Έχει επίσης δημιουργήσει μια νέα επιχειρηματική μονάδα επικεντρωμένη στο blockchain, στην οποία η Curv πρόκειται να συμμετάσχει.

Η Venmo είπε ότι η δυνατότητα χρήσης κρυπτονομισμάτων που προσφέρει, αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία υποδομών blockchain Paxos, την οποία η PayPal έχει χρησιμοποιήσει και για άλλες πρωτοβουλίες σχετικά με τα κρυπτονομίσματα. Η PayPal έλαβε άδεια συμμετοχής σε δραστηριότητες κρυπτονομισμάτων από τους ρυθμιστές της Νέας Υόρκης πέρυσι.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS