ΑρχικήHow ToSnapchat: Πώς να ανακτήσετε έναν παραβιασμένο λογαριασμό;

Snapchat: Πώς να ανακτήσετε έναν παραβιασμένο λογαριασμό;

Snapchat hacked: Μήπως έχει κάποιος χακάρει τον λογαριασμό σας στο Snapchat; Αν ναι, μην ανησυχείτε! Υπάρχουν τρόποι για να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στο λογαριασμό σας. Ανάλογα με την περίπτωσή σας, ίσως χρειαστεί απλά να να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας και να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Snapchat λογαριασμός hacked

Snapchat hacked: Χρησιμοποιήστε το “Forgot Your Password” του Snapchat

Εάν το άτομο που έχει παραβιάσει τον λογαριασμό σας δεν έχει αλλάξει τη διεύθυνση email ή τον αριθμό τηλεφώνου που συνδέεται με τον λογαριασμό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή “Forgot Your Password” του Snapchat. Σε αυτήν την περίπτωση, το Snapchat θα στείλει έναν κωδικό επαλήθευσης ή έναν σύνδεσμο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης, ώστε να μπορέσετε να αλλάξετε password.

Ωστόσο, πρέπει να έχετε στο νου σας ότι εάν έχετε ενεργοποιήσει το Login Verification για τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης ή ανάκτησης για να αποκτήσετε πρόσβαση.

Δείτε επίσης: Snapchat: Το νέο της AI προκαλεί ήδη ανησυχίες

Διαδικασία ανάκτησης παραβιασμένου λογαριασμού Snapchat

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat στο iPhone ή το τηλέφωνό σας Android.
  • Στην εφαρμογή, πατήστε “Log In” και επιλέξτε “Forgot Your Password?“.
  • Στο μήνυμα που ανοίγει, επιλέξτε πώς θέλετε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας. Εάν επιλέξετε “Via Phone“, το Snapchat θα στείλει έναν κωδικό επαλήθευσης στο τηλέφωνό σας ως μήνυμα SMS. Στη συνέχεια, θα εισαγάγετε αυτόν τον κωδικό στην εφαρμογή για να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας. Εάν επιλέξετε “Via Email“, το Snapchat θα στείλει έναν σύνδεσμο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης στη διεύθυνση email σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον σύνδεσμο για να δημιουργήσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης.
  • Στη δεύτερη περίπτωση, το πρόγραμμα περιήγησης ιστού του τηλεφώνου σας θα ανοίξει και θα σας μεταφέρει στη σελίδα “Reset Password“. Πατήστε το πεδίο “Email” και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας Snapchat (ή τον αριθμό τηλεφώνου, εάν έχετε επιλέξετε αυτό).
  • Στη συνέχεια, πατήστε “Submit“.
  • Το Snapchat σάς έστειλε έναν σύνδεσμο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης μέσω email. Ανοίξτε τα εισερχόμενα email σας, βρείτε το σχετικό email από το Snapchat και πατήστε τον σύνδεσμο στο email.
  • Ο σύνδεσμος θα σας μεταφέρει στην ιστοσελίδα “Change My Password” του Snapchat. Εδώ, πατήστε το πεδίο “New Password” και πληκτρολογήστε τον νέο κωδικό πρόσβασης που θα χρησιμοποιήσετε για τον λογαριασμό σας.
  • Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον ίδιο κωδικό πρόσβασης στο πεδίο “Confirm Password“.
  • Πατήστε “Save” για να αποθηκεύσετε τον νέο σας κωδικό πρόσβασης.
  • Το Snapchat θα εμφανίσει ένα μήνυμα που λέει “Password Changed!“, για να ξέρετε ότι το password έχει αλλάξει με επιτυχία.
  • Επιστρέψτε στην εφαρμογή Snapchat στο τηλέφωνό σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Τώρα που αποκτήσατε ξανά πρόσβαση στον λογαριασμό σας, βεβαιωθείτε ότι ο αριθμός τηλεφώνου ή η διεύθυνση email που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας είναι δικός σας!

Δείτε επίσης: Πώς να κρύψετε το Snapchat story σας από συγκεκριμένα άτομα

Snapchat hacked: Αναφορά παραβιασμένου λογαριασμού στο Snapchat

Εάν το άτομο που παραβίασε το λογαριασμό σας, έχει αλλάξει τη διεύθυνση email και τον αριθμό τηλεφώνου που συνδέεται με το account, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παραπάνω μέθοδο για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να αναφέρετε τον παραβιασμένο λογαριασμό σας στο Snapchat, προκειμένου η ομάδα υποστήριξης της εταιρείας να αναλάβει δράση.

  • Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο τηλέφωνο ή στον υπολογιστή σας και ανοίξτε τον ιστότοπο Snapchat Support. Στον ιστότοπο, επιλέξτε “My Account Is Compromised“.
  • Θα εμφανιστεί μια φόρμα “Submit a Request“.
  • Στην ενότητα “What Can We Help You With?“, επιλέξτε την κατάσταση του λογαριασμού σας. Λογικά, θα χρειαστεί να επιλέξετε “I Can’t Access My Account“.
  • Στη συνέχεια, στην ενότητα “Oh No! Tell Us More“, επιλέξτε “I Think My Account Was Compromised“.
  • Μια φόρμα θα εμφανιστεί στην οθόνη σας. Θα πρέπει να τη συμπληρώσετε για να λάβετε τη βοήθεια του Snapchat. Συμπληρώστε το όνομα χρήστη, τη διεύθυνση email, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου και μια περιγραφή. Στην περιγραφή, θα πρέπει να εξηγήσετε στην ομάδα υποστήριξης τι ακριβώς έχει συμβεί. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει λεπτομέρειες όπως πότε χάσατε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας και ποιες λύσεις έχετε δοκιμάσει.
  • Στη συνέχεια, στο κάτω μέρος της φόρμας, κάντε κλικ στο “Submit“.
  • Το Snapchat θα επικοινωνήσει μαζί σας σε λίγες μέρες, αφού ελέγξει την κατάστασή σας. Η ομάδα υποστήριξης της εταιρείας μπορεί να σας ζητήσει περισσότερες πληροφορίες ή να σας προσφέρει μια επιλογή που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τα εφέ στο Snapchat;

Είναι φανερό ότι η διαδικασία ανάκτησης ενός παραβιασμένου λογαριασμού Snapchat δεν είναι πολύ εύκολη. Κανείς δεν θέλει να βρεθεί σε αυτή τη θέση. Για να αποτρέψετε μια πιθανή παραβίαση, χρησιμοποιήστε κάποια βασικά μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ενός ισχυρού κωδικού πρόσβασης και της εφαρμογής ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων.

Πηγή: www.howtogeek.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS