ΑρχικήinetΟι Windows admins μπορούν να εγγραφούν για email alerts «γνωστών ζητημάτων»

Οι Windows admins μπορούν να εγγραφούν για email alerts «γνωστών ζητημάτων»

Η Microsoft ανακοίνωσε σήμερα ότι οι Windows admins μπορούν πλέον να επιλέγουν να λαμβάνουν email όταν προστίθενται νέα γνωστά προβλήματα στην ενότητα Windows Release Health του Κέντρου Διαχείρισης Microsoft 365.

Δείτε επίσης: Μπορείτε πλέον να απαντήσετε σε iMessages από υπολογιστή Windows 11

Windows admins
Οι Windows admins μπορούν να εγγραφούν για email alerts «γνωστών ζητημάτων»

Μετά την εγγραφή τους, οι διαχειριστές IT θα λαμβάνουν ένα email κάθε φορά που προστίθενται ή ενημερώνονται γνωστά ζητήματα με νέες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων αλλαγών στην κατάσταση, νέων λύσεων ή επιλύσεων προβλημάτων.

Όπως εξήγησε η εταιρεία, είναι διαθέσιμο μόνο για όσους έχουν ρόλους διαχειριστή σε οργανισμούς με κατάλληλες συνδρομές Windows ή Microsoft 365 για επιχειρήσεις που παρέχουν πρόσβαση στην υγεία έκδοσης των Windows στο κέντρο διαχείρισης του Microsoft 365.

Δείτε επίσης: Πώς να κατεβάσετε το GitHub Desktop σε Windows 10/11;

“Πρώτα, συνδεθείτε στο κέντρο διαχείρισης του Microsoft 365 και εντοπίστε το Windows release health  στο μενού “Health”, δήλωσε ο ανώτερος διευθυντής προγράμματος της Microsoft Mabel Gomes.

“Εάν δεν βλέπετε αυτήν την επιλογή ή δεν έχετε πρόσβαση στο κέντρο διαχείρισης, επικοινωνήστε με τον global admin του οργανισμού σας και ζητήστε πρόσβαση και έναν ρόλο διαχειριστή στον tenant.”

Αυτή η νέα δυνατότητα απαιτεί μία από τις ακόλουθες συνδρομές: Microsoft 365 Enterprise E3/A3/F3, Microsoft 365 Enterprise E5/A5, Windows 10 Enterprise E3/A3, Windows 10 Enterprise E5/A5, Windows 11 Enterprise E3/A3, or Windows 11 Enterprise E5/A5.

Η Microsoft παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγγραφής για ειδοποιήσεις γνωστών προβλημάτων των Windows στο ακόλουθο βίντεο, ωστόσο μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω.

Πώς να εγγραφείτε για email alerts

Για να εγγραφείτε για ειδοποιήσεις μέσω email κάθε φορά που προστίθενται νέα γνωστά προβλήματα των Windows στο κέντρο διαχείρισης ή λαμβάνετε μια ενημέρωση, πρέπει:

1.Να πάτε στο Windows release health page.

2.Επιλέξτε Preferences > Email, και μετά επιλέξτε Send me email notifications about Windows release health.

3.Προσδιορίστε τις ακόλουθες πληροφορίες:

  • Διεύθυνση email για τις ειδοποιήσεις (κάθε λογαριασμός διαχειριστή μπορεί να καθορίσει έως και δύο διευθύνσεις email στις προτιμήσεις email του).
  • Εκδόσεις Windows για τις οποίες θέλετε να ενημερώνεστε.

4.Επιλέξτε Save όταν ολοκληρώσετε τον καθορισμό διευθύνσεων email και εκδόσεων των Windows. Μπορεί να χρειαστούν έως και 8 ώρες για να τεθούν σε ισχύ αυτές οι αλλαγές.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι, εάν ένα πρόβλημα επηρεάζει πολλαπλές εκδόσεις των Windows, θα λάβετε μόνο μία ειδοποίηση email. Έτσι, μπορείτε να εγγραφείτε για πολλαπλές εκδόσεις των Windows χωρίς να ανησυχείτε ότι θα σας γεμίσουν με ειδοποιήσεις.

Δείτε επίσης: Το νέο LOBSHOT malware παρέχει στους χάκερ κρυφή πρόσβαση VNC σε συσκευές Windows

Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε τις προτιμήσεις σας για τις ειδοποιήσεις, επισκεπτόμενοι τη σελίδα υγείας της έκδοσης των Windows, κάνοντας κλικ στο “Preferences” και επιλέγοντας τις εκδόσεις των Windows για τις οποίες θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, τις εγγεγραμμένες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή για να σταματήσετε εντελώς τη λήψη αυτών των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS