ΑρχικήgamingRedfall: Το αφεντικό του Xbox υπόσχεται να το επιδιορθώσει

Redfall: Το αφεντικό του Xbox υπόσχεται να το επιδιορθώσει

Το αφεντικό του Xbox, Phil Spencer, είπε ότι η εταιρεία θα αλλάξει την πορεία του Redfall, αφού το παιχνίδι κυκλοφόρησε με μέτριες κριτικές.

Ταυτόχρονα, ο Spencer μίλησε εκτενώς για τους λόγους για τους οποίους το Redfall πιθανότατα δεν θα είχε βελτιωθεί με περαιτέρω καθυστέρηση, παρά τα προβλήματα με σφάλματα κατά την κυκλοφορία του, και ότι η Microsoft ήταν πολύ χαλαρή στην ανάπτυξή του.

Συγκεκριμένα, το αφεντικό του Xbox δήλωσε ότι το Redfall δεν ανταποκρίθηκε στο δημιουργικό όραμα της Arkane Austin.

Κατά τη διάρκεια μιας εκτενούς συνέντευξης στο Kinda Funny, ο Spencer δήλωσε ότι το Xbox είχε προγραμματίσει το Redfall να έχει βαθμολογία κριτικής υψηλότερη από αυτήν που έλαβε στην πραγματικότητα.

“Κάνουμε δοκιμαστικές κριτικές για κάθε παιχνίδι που λανσάρουμε, και η κριτική αυτή είναι πολύ χαμηλότερη από αυτό που πιστεύαμε ότι θα ήταν με αυτό το παιχνίδι”, δήλωσε ο Spencer. “Αυτό είναι ένα από τα απογοητευτικά πράγματα. Ποτέ δεν επιδιώκουμε να λανσάρουμε ένα παιχνίδι που πιστεύαμε ότι η κριτική του θα ήταν χαμηλά στο 60. Δεν είναι μέρος των στόχων μας”

Δείτε επίσης: Το Fortnite είναι πλέον Ολυμπιακό άθλημα!

Redfall: Το αφεντικό του Xbox υπόσχεται να το επιδιορθώσει
Redfall: Το αφεντικό του Xbox υπόσχεται να το επιδιορθώσει

Το Redfall κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για το Xbox Series X|S και το PC, ωστόσο οι οπαδοί δεν ήταν ευχαριστημένοι με την κατάσταση του παιχνιδιού κατά την κυκλοφορία του.

Το παιχνίδι έχει πολλά σφάλματα και προβλήματα τόσο στο Xbox όσο και στον υπολογιστή, ενώ τρέχει μόνο στα 30fps και στις δύο κονσόλες Xbox. Λέγεται ότι θα υπάρξει λειτουργία 60fps πολύ μετά την κυκλοφορία.

Έχει επίσης επικριθεί για το ότι είναι κάπως βαρετό, με ορισμένους παίκτες να λένε ότι η ιστορία δεν ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και ότι το gunplay και οι μηχανισμοί stealth ήταν ελλιπείς.

Οι χαρακτήρες είναι επίσης φαινομενικά χαλασμένοι, με έναν χαρακτήρα συγκεκριμένα να μπορεί να προσπεράσει τις περισσότερες μάχες με αφεντικά στο παιχνίδι χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσει.

Εξαιτίας αυτού, το Redfall έχει βαθμολογία Metacritic μόλις 59, πολύ χαμηλότερη από τα περισσότερα άλλα παιχνίδια υψηλού προφίλ που κυκλοφόρησαν φέτος.

Τώρα, ο Phil Spencer λέει ότι οι προγραμματιστές της Arkane και η υπόλοιπη ομάδα του Xbox εργάζονται για διορθώσεις στο παιχνίδι, υποσχόμενοι να το ανατρέψουν.

Ο Spencer δήλωσε: “Η ομάδα της Arkane λαμβάνει υπόψη της τα βραχυπρόθεσμα σχόλια. Εξακολουθούμε να δουλεύουμε πάνω στην ενημέρωση των 60fps.”

“Έχουμε ένα καλό timeline γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στο παιχνίδι. Έχουμε δείξει τη δέσμευσή μας σε παιχνίδια όπως το Sea of Thieves και το Grounded συνεχίζοντας να τα δημιουργούμε”

Redfall: Το αφεντικό του Xbox υπόσχεται να το επιδιορθώσει
Redfall: Το αφεντικό του Xbox υπόσχεται να το επιδιορθώσει

Δείτε επίσης: Destiny 2: Αύξηση των τιμών στα Season Passes

Ο Spencer κατέληξε λέγοντας: “Γνωρίζω επίσης ότι αυτά τα παιχνίδια είναι 70 δολάρια και θα αναλάβω πλήρως την ευθύνη για την κυκλοφορία ενός παιχνιδιού που πρέπει να είναι σπουδαίο”

Το Redfall αναμένεται να λάβει μια σειρά από ενημερώσεις τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, διορθώνοντας τα εκκρεμή ζητήματα και προσθέτοντας νέο περιεχόμενο, όπως περισσότερους playable χαρακτήρες.

Θα μπορούσε να είναι δύσκολο να πείσει τον κόσμο να επιστρέψει, ωστόσο, καθώς υπάρχουν πολλές κυκλοφορίες υψηλού προφίλ που πρόκειται να κυκλοφορήσουν φέτος.

Το Starfield θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο ως άλλο ένα αποκλειστικό παιχνίδι για Xbox και PC και πολλοί παίκτες είναι ενθουσιασμένοι με το παιχνίδι και ίσως να μην επιστρέψουν σε παλαιότερα παιχνίδια όπως το Redfall.

Πηγή: thesun.co.uk

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS