ΑρχικήUpdatesApple: Νέο firmware για AirPods Pro, AirPods και AirPods Max

Apple: Νέο firmware για AirPods Pro, AirPods και AirPods Max

Η Apple ανακοίνωσε χθες το νέο firmware 5E135 για τα AirPοds 2, AirPοds 3, AirPοds Pro, AirPods Pro 2 και AirPods Max. Αυτή η αναβάθμιση ακολουθεί την προηγούμενη έκδοση firmware, την 5E133 που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο.

firmware 5E135 AirPods

Η Apple δεν παρέχει αμέσως αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το τι περιλαμβάνεται στις αναβαθμίσεις firmware για τα AirPods. Ωστόσο, υπάρχει ένα έγγραφο υποστήριξης με πληροφορίες έκδοσης.

Δείτε επίσης: YouTuber πρόσθεσε θύρα USB-C στη θήκη των AirPοds Pro

Δυστυχώς, δεν υπάρχει ένας στάνταρ τρόπος για να αναβαθμίσετε το λογισμικό των AirPοds manually. Το firmware ενημερώνεται over-the-air όταν τα AirPods συνδεθούν με μια συσκευή iOS. Πρέπει να τοποθετήσετε τα AirPods στη θήκη τους, να τα συνδέσετε σε μια πηγή τροφοδοσίας, και στη συνέχεια να κάνετε σύζευξη με ένα iPhone ή ένα iPad για να πραγματοποιηθεί η ενημέρωση μετά από λίγο χρόνο.

Μπορείτε να ελέγξετε την έκδοση firmware των AirPοds ή AirPods Pro σας ακολουθώντας αυτά τα βήματα:

  • Συνδέστε τα AirPods ή τα AirPοds Pro στη συσκευή σας iOS.
  • Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.
  • Πατήστε General.
  • Πατήστε About.
  • Πατήστε AirPods‌‌‌‌‌.
  • Δείτε τον αριθμό δίπλα στην “Firmware Version“.

Αυτό ήταν! Έτσι, μπορείτε να ξέρετε αν τρέχετε την πιο πρόσφατη έκδοση firmware.

Δείτε επίσης: Πώς θα κάνετε reset τα AirPοds και AirPοds Pro σας

Όπως συμβαίνει συνήθως, το νέο firmware πιθανότατα περιλαμβάνει βελτιώσεις απόδοσης και διορθώσεις σφαλμάτων στα AirPods.

Το firmware είναι υπεύθυνο για την απρόσκοπτη λειτουργία της συσκευής σας. Για να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης, είναι σημαντικό να ελέγχετε αν χρησιμοποιείτε τις τελευταίες ενημερώσεις firmware. Αν θέλετε να συνεχίσουν να λειτουργούν αποτελεσματικά τα AirPοds σας (AirPοds 2, AirPοds 3, AirPods Pro, AirPοds Pro 2 και AirPods Max), πρέπει να σιγουρευτείτε ότι έχει εγκατασταθεί η νέα έκδοση firmware 5E135.

Δείτε επίσης: Airpοds: 12 Χαρακτηριστικά για την βέλτιστη ακουστική εμπειρία

AirPods Pro Max
Apple: Νέο firmware για AirPοds Pro, AirPοds και AirPods Max

Τα ασύρματα ακουστικά της Apple είναι πολύ χρήσιμα στην καθημερινότητα. Από τότε που παρουσιάστηκε το πρώτο μοντέλο το 2016, τα ασύρματα ακουστικά έχουν γίνει η τελευταία τάση στην αγορά ήχου. Τα AirPods παρέχουν μια πρακτική, μοναδική και βολική εμπειρία για χρήστες που θέλουν να απολαμβάνουν μουσική, να πραγματοποιούν κλήσεις και να έχουν πρόσβαση στο Siri εν κινήσει.

Πηγή: www.macrumors.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS