ΑρχικήinetDyson Zone: Θα ακούτε μουσική και θα αναπνέεται καθαρό αέρα

Dyson Zone: Θα ακούτε μουσική και θα αναπνέεται καθαρό αέρα

dyson zone

Αν είστε από αυτούς που προτιμούν τον καθαρό αέρα και μερικά βλέμματα δεν τους απασχολούν τότε σας βρήκαμε αυτό που ψάχνατε. Τα ακουστικά Dyson Zone είναι επιτέλους διαθέσιμα για αγορά στις ΗΠΑ. Σηματοδοτούν την πρώτη επέλαση της εταιρείας στη φορητή τεχνολογία και σίγουρα κάνει την παρουσία της αισθητή με αυτά. Τα ακουστικά περιλαμβάνουν μια ευμεγέθη (αλλά αποσπώμενη) μάσκα που επεκτείνεται στο στόμα σας για να παρέχει καθαρότερο αέρα.

Δείτε επίσης: Anker Soundcore: Noise cancellation ακουστικά με 36% έκπτωση

Το φίλτρο της μάσκας έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει έως και το 99 τοις εκατό των ρύπων, όπως το διοξείδιο του αζώτου και το όζον. Λειτουργεί σε συνδυασμό με τα cups αυτιών – τραβούν αέρα και αυτός φιλτράρεται. Στη συνέχεια, δύο καθαρά ρεύματα αέρα ρέουν στο στόμα και τη μύτη σας – οπότε, να είστε προετοιμασμένοι να νιώσετε αυτόν τον αέρα αν τη χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να αλλάξετε την ταχύτητα με ένα κουμπί στο αριστερό cup. Το φίλτρο διαρκεί έως και 12 μήνες όμως, δεν προστατεύει από το COVID-19. Μπορείτε να φορέσετε μαζί του μια μάσκα, αλλά το προϊόν από μόνο του δεν έχει σχεδιαστεί για να εμποδίζει τον ιό.

Τα ακουστικά Dyson Zone διαρκούν έως και 50 ώρες με επιλογές noise cancelling “isolation” ή “transparency”. Μπορείτε να ελέγξετε αυτό και την ταχύτητα ροής του αέρα μέσω της εφαρμογής MyDyson. Θα σας ενημερώνει επίσης για το πόσο διοξείδιο του αζώτου υπάρχει στον αέρα.

dyson zone

Πρόταση: OnePlus Nord Buds 2: Τα νέα ακουστικά της εταιρείας με ANC

Με βάση το engadget, τα ακουστικά ήταν παραδόξως άνετα – αν και πήρε λίγη ώρα μέχρι να καταλάβουν πως μπαίνει η μάσκα. Το αεράκι είχε ωραία αίσθηση, σαν να έχεις προσωπικό air condition. Η μάσκα απέσπασε μερικά βλέμματα όταν την δοκίμασαν σε μια γρήγορη βόλτα, οπότε ίσως είναι καλύτερα για χρήση σε αεροπλάνο.

Τα ακουστικά συνοδεύονται από ένα φίλτρο, ένα καλώδιο φόρτισης USB-C και μια βούρτσα καθαρισμού της μάσκας και μια θήκη για αυτήν. Μπορούν να αγοραστούν σε ασημί με μπλε ή σε μπλε και χάλκινο. Αυτοί οι δύο χρωματισμοί διαθέτουν μια σκληρή θήκη “Quarter Turn” για να τα κρατάτε ασφαλή.

Αυτό τα μοναδικά ακουστικά μαζί με τα αξεσουάρ τους δεν είναι φτηνά, ωστόσο, ξεκινώντας από τα $949 και μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα $999.

Διαβάστε επίσης: Dyson Zone: Τα ακουστικά καθαρισμού αέρα που μοιάζουν να βγήκαν από ταινία

πηγή πληροφοριών:engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS