ΑρχικήHow ToΠώς να απενεργοποιήσετε το noise cancellation στο iPhone

Πώς να απενεργοποιήσετε το noise cancellation στο iPhone

Από προεπιλογή, τα iPhone χρησιμοποιούν το noise cancellation για τη μείωση του θορύβου του περιβάλλοντος στις τηλεφωνικές κλήσεις που πραγματοποιούνται μέσω της εφαρμογής Phone. Ενώ το noise cancellation είναι ιδανικό για τις περισσότερες κλήσεις, ορισμένοι θεωρούν ότι είναι αποπροσανατολιστικό. Εάν και εσείς πιστεύετε το ίδιο, είναι εύκολο να το απενεργοποιήσετε εντελώς. Δείτε πώς.

iphone

Τι είναι το noise cancellation;

Το noise cancellation στο τηλέφωνο, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο iOS 7, παρακολουθεί τα επίπεδα του θορύβου του περιβάλλοντος και παράγει ένα αντίστροφο ηχητικό σήμα για να ακυρώσει αυτόν τον θόρυβο στο παρασκήνιο, οπότε δεν τον ακούτε στην τηλεφωνική κλήση. Η τεχνολογία λειτουργεί καλύτερα με συνεχή θόρυβο χαμηλού επιπέδου. Αλλά μερικές φορές μπορεί να παράγει μια τρομερά ήσυχη τηλεφωνική συνομιλία ή να ασχολείται με απρόβλεπτους ήχους, όπως μικρούς θορύβους από το πλήθος ή μια μουσική υπόκρουσης χαμηλού επιπέδου.

Επίσης, ορισμένοι άνθρωποι θεωρούν ότι το φαινόμενο ακύρωσης θορύβου είναι άβολο (παρόμοιο με προβλήματα με ακουστικά που απομονώνωνουν τον θόρυβο), ειδικά όταν χρησιμοποιούν ακουστικά. Ευτυχώς, το noise cancellation είναι εύκολο να απενεργοποιηθεί στο iPhone – απλά πηγαίνοντας στα Settings.

Πώς να απενεργοποιήσετε το noise cancellation στο iPhone

Αρχικά, ανοίξτε τα “Settings” στο iPhone σας.

Στα Settings, μεταβείτε στην ενότητα "Accessibility".

Κάντε scroll προς τα κάτω στην ενότητα Hearing και πατήστε “Audio/Visual”.

Πατήστε το διακόπτη “Phone Noise Cancellation” για να τον απενεργοποιήσετε.

Ίσως θελήσετε να επιστρέψετε μία οθόνη για να βεβαιωθείτε ότι οι αλλαγές καταχωρήθηκαν. Στη συνέχεια, μπορείτε να βγείτε από τα Settings. Την επόμενη φορά που θα πραγματοποιήσετε ή θα λάβετε μια τηλεφωνική κλήση, το noise cancellation θα είναι απενεργοποιημένο.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS