ΑρχικήHow ToGmail: Πώς να επισημάνετε ως αναγνωσμένα τα email

Gmail: Πώς να επισημάνετε ως αναγνωσμένα τα email

Δεν αξίζει να διαβάζετε όλα τα email. Κάποια δεν θέλετε και κάποια απλά δεν μπορείτε. Μπορείτε να βρείτε αυτό το τέχνασμα για να επισημάνετε γρήγορα τα μηνύματα ως αναγνωσμένα χωρίς να τα ανοίξετε στο Gmail.

Gmail

Πώς να επισημάνετε τα email ως αναγνωσμένα στο Gmail στο web

Εάν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο του Gmail στον Windows ή Mac υπολογιστή σας, μπορείτε να επισημάνετε όλα ή μεμονωμένα email ως αναγνωσμένα.

Για να επισημάνετε ένα μόνο email ως αναγνωσμένο, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το email από τα εισερχόμενά σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί του “Φακέλου”.

Gmail

Το email θα εμφανίζεται πλέον ξεθωριασμένο και ο αριθμός των μη αναγνωσμένων email σας θα μειωθεί.

Για να επισημάνετε πολλά μηνύματα ως αναγνωσμένα, χρησιμοποιήστε το εργαλείο “Select” από την αριστερή άκρη της λίστας email. Κάντε κλικ στο εικονίδιο “Checkmark” για όλα τα μηνύματα που θέλετε να επισημάνετε ως αναγνωσμένα.

Gmail

Αν θέλετε να επισημάνετε όλα τα email που εμφανίζονται στην οθόνη ως αναγνωσμένα, κάντε κλικ στο εικονίδιο “Checkmark” από την επάνω γραμμή εργαλείων. Όλα τα μηνύματα στην τρέχουσα σελίδα θα επιλεγούν. Χρησιμοποιήστε την επιλογή “Select All Conversations” για να επιλέξετε όλες τις συνομιλίες στο Inbox ή στην κατηγορία.

Αφού κάνετε την επιλογή, κάντε κλικ στο κουμπί “Mark As Read” από την επάνω γραμμή εργαλείων. Αυτό θα επισημάνει όλα τα επιλεγμένα email ως αναγνωσμένα.

Gmail

Για να επισημάνετε τα μηνύματα ως μη αναγνωσμένα, μπορείτε να επιλέξετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να επιλέξετε το κουμπί “Mark As Unread” από τη γραμμή εργαλείων.

Gmail

Πώς να επισημάνετε τα email ως αναγνωσμένα στο Gmail για iPhone και Android

Η εφαρμογή Gmail το καθιστά απίστευτα γρήγορο και εύκολο να επισημάνετε τα μηνύματα ως αναγνωσμένα, απευθείας από το Inbox σας. Είναι η ίδια μέθοδος για το iPhone, το iPad ή την Android συσκευή σας.

Ανοίξτε την εφαρμογή Gmail και μεταβείτε στο Inbox σας. Στη συνέχεια, πατήστε τη φωτογραφία του αποστολέα για ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να επισημάνετε ως αναγνωσμένο. Μπορείτε να επιλέξετε πολλά email με τον ίδιο τρόπο.

Αφού επιλέξετε email, πατήστε το εικονίδιο του “Φακέλου” στην επάνω γραμμή εργαλείων.

Τα email θα επισημανθούν ως αναγνωσμένα.

Εάν θέλετε να επισημάνετε τα μηνύματα ως μη αναγνωσμένα, επιλέξτε ξανά τα μηνύματα και πατήστε το ίδιο εικονίδιο του “Φακέλου”.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS