ΑρχικήReviewsOnePlus Nord Buds 2: Τα νέα ακουστικά της εταιρείας με ANC

OnePlus Nord Buds 2: Τα νέα ακουστικά της εταιρείας με ANC

Σήμερα, η OnePlus παρουσίασε τη δεύτερη έκδοση των προσιτών σε τιμή ακουστικών της με την ονομασία Nord Buds 2. Ενώ κοστίζει λίγο περισσότερο από το περσινό μοντέλο (50%), έχετε αρκετές βελτιώσεις σε αντάλλαγμα για την επένδυσή σας!

Το νέο μοντέλο διατηρεί πολλά χαρακτηριστικά του αρχικού, αλλά κάνει μερικές αλλαγές και προσθέτει στην εξίσωση την ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC). Ωστόσο, η τιμή του είναι υψηλότερη, 59 δολάρια.

Τα Nord Buds 2 το πάνε στο επόμενο επίπεδο με οδηγούς τιτανίου 12,4 mm και ενεργή ακύρωση θορύβου (έως 25dB), ώστε να μπορείτε να αποκλείσετε όλους τους ενοχλητικούς θορύβους του περιβάλλοντος. Με έναν απλό διακόπτη, προσφέρουν επίσης λειτουργία transparency – δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιλέξετε ποια ηχητικά τοπία θα μπουν στον κόσμο σας! Επιπλέον, η OnePlus ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία AI χρησιμοποιείται προκειμένου να ενισχυθεί η συχνότητα των μπάσων χωρίς να χαθεί η καθαρότητα ή να παραμορφωθεί η ποιότητα του ήχου- παρέχοντας μια συνολικά ανώτερη εμπειρία ακρόασης.

Δείτε επίσης: Το iPhone εξακολουθεί να είναι η κορυφαία επιλογή smartphone για εφήβους

OnePlus Nord Buds 2: Τα νέα ακουστικά της εταιρείας με ANC
OnePlus Nord Buds 2: Τα νέα ακουστικά της εταιρείας με ANC

Ανταποκρινόμενη στα σχόλια των πελατών, η OnePlus βελτίωσε τη σαφήνεια των κλήσεων με τα 2022 Nord Buds. Το σύστημα διπλού μικροφώνου συμπληρώνεται από έναν αλγόριθμο AI που ενισχύει τη φωνή σας, μειώνει το θόρυβο του περιβάλλοντος και βελτιώνει τη συνολική ποιότητα της κλήσης. Διαθέτουν επίσης υποστήριξη κωδικοποιητή AAC για την ενίσχυση του ήχου Dolby Atmos, καθώς και προσαρμόσιμες επιλογές ελέγχου αφής. Επιπλέον, είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη κατά IP55 για να εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα σε κάθε περιπέτεια που μπορεί να τα πάρετε μαζί σας!

Η OnePlus φαίνεται να ακούει προσεκτικά τόσο τους αγοραστές όσο και τους κριτικούς, καθώς έκανε μια σημαντική αλλαγή στο σχεδιασμό της θήκης της. Κατά την κυκλοφορία της, πολλοί σχολίασαν ότι η αρχική παραλλαγή είχε πολύ αιχμηρές άκρες που μπορούσαν εύκολα να κόψουν οποιοδήποτε ύφασμα τοποθετούνταν μέσα σε αυτό – τσέπες ή τσάντες. Ευτυχώς, αυτή η νεότερη εκδοχή έχει μαλακώσει αυτές τις άκρες στο πάνω και στο κάτω μέρος, εξαλείφοντας κάθε ανησυχία για καταστροφή των ρούχων σας.

Δείτε επίσης: Η OnePlus και η Oppo αρνούνται ότι θέλουν να φύγουν από την Ευρώπη

Η εταιρεία υπόσχεται ότι η μπαταρία των ακουστικών θα παρέχει έως και επτά ώρες χρήσης ανά φόρτιση και συνολικά 36 ώρες όταν δεν χρησιμοποιείται η ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC). Μπορείτε επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, να αποκτήσετε πέντε επιπλέον ώρες με μόλις 10 λεπτά φόρτισης, και πάλι με απενεργοποιημένο το ANC.

OnePlus Nord Buds 2: Τα νέα ακουστικά της εταιρείας με ANC
OnePlus Nord Buds 2: Τα νέα ακουστικά της εταιρείας με ANC

Για να ρυθμίσετε και να ενημερώσετε τα ακουστικά OnePlus, η συνοδευτική εφαρμογή είναι απαραίτητη. Ευτυχώς, τα σύγχρονα τηλέφωνα OnePlus διαθέτουν προεγκατεστημένη υποστήριξη για τα δικά τους προϊόντα ακουστικών. Επιπλέον, ορισμένες ειδικές λειτουργίες είναι ενσωματωμένες σε αυτό το UI που δεν θα βρείτε αλλού. Εάν χρησιμοποιείτε άλλο κινητό που δεν είναι OnePlus – απλά κατεβάστε την εφαρμογή HeyMelody από τα ανάλογα app stores. Ακόμα και χωρίς τη χρήση της εν λόγω εφαρμογής ωστόσο – παραμένει σίγουρα δυνατή η σύνδεση μόνο μέσω Bluetooth. αν και οποιαδήποτε αναδιαμόρφωση των ρυθμίσεων δεν είναι προσβάσιμη υπό αυτές τις συνθήκες.

Τα OnePlus Nord Buds 2 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν εξαιρετική ποιότητα ήχου με χαμηλό προϋπολογισμό. Με την πρώτη αναβάθμιση της σειράς σε ANC και το πιο πρόσφατο πρότυπο Bluetooth, παρέχουν μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης σε προσιτή τιμή. Επιπλέον, η τεχνολογία γρήγορης σύζευξης που διαθέτουν καθιστά εύκολη τη χρήση τους σε ελάχιστο χρόνο.

Τώρα διαθέσιμα σε δύο χρώματα, λευκό και γκρι, τα OnePlus Nord Buds 2 μπορούν να αγοραστούν μόνο για 60 δολάρια. Για να αποκτήσετε αυτά τα άνετα ακουστικά σήμερα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της OnePlus ή το Amazon!

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS