ΑρχικήgamingMarvel's Midnight Suns: Τελικά δεν θα κυκλοφορήσει στο Switch

Marvel’s Midnight Suns: Τελικά δεν θα κυκλοφορήσει στο Switch

Marvel's Midnight Suns

Το Marvel’s Midnight Suns δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στο Nintendo Switch.

Η 2K και η Firaxis Games επιβεβαίωσαν επίσημα ότι το Midnight Suns δεν θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch, παρά την επερχόμενη κυκλοφορία του παιχνιδιού για PS4 και Xbox One.

Δείτε επίσης: Midnight Suns: Νέο DLC με νέο χαρακτήρα και αναβαθμίσεις

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι ψηφιακές εκδόσεις του Marvel’s Midnight Suns για PlayStation 4 και Xbox One θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη 11 Μαΐου» επιβεβαίωσαν. «Να σημειωθεί ότι η έκδοση του Marvel’s Midnight Suns για το Nintendo Switch δεν προβλέπεται πλέον».

Προφανώς, αυτά είναι άσχημα νέα για τους φίλους του Nintendo Switch. Ευτυχώς, όμως, οι παίκτες του PS4 και του Xbox One δεν θα περιμένουν πολύ, καθώς το Midnight Suns θα κυκλοφορήσει ψηφιακά και στις δύο πλατφόρμες σε λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα – αυτό περιλαμβάνει και τα 4 DLC.

“Αυτό συμπίπτει με την κυκλοφορία του τέταρτου DLC μετά την κυκλοφορία του Marvel’s Midnight Suns: Blood Storm, το οποίο εισάγει την Storm ως playable ήρωα και νέες αποστολές στην ιστορία των βαμπίρ που καλύπτει το DLC”.

Πρόταση: NYXI Wizard: Το επαναστατικό χειριστήριο για το Nintendo Switch

Marvel's Midnight Suns Blood Storm

Η ολοκλήρωση όλων των αποστολών του DLC για τους Deadpool, Venom, Morbius και Storm θα προκαλέσει προφανώς μια τελική αναμέτρηση ενάντια σε ένα “πανάρχαιο τέρας”. Όποιο κι αν είναι αυτό…

Να σημειωθεί ότι όλα τα τρέχοντα DLC θα είναι διαθέσιμα την ημέρα κυκλοφορίας για τους παίκτες PS4 και Xbox One που θα αγοράσουν είτε τη legendary edition του παιχνιδιού είτε το season pass του Midnight Suns.

Η κριτική του IGN για το Midnight Suns έδωσε στο παιχνίδι 8/10 και είπε: “Με το Marvel’s Midnight Suns, η Firaxis μπήκε στην κατηγορία των RPG developers όπως η BioWare, η Obsidian, η Bethesda και η Larian. Το καινοτόμο σύστημα μάχης του χρειάζεται λίγο χρόνο για να ξεκινήσει, αλλά όταν το κάνει, χρησιμοποιεί εξαιρετικά τους μηχανισμούς του παιχνιδιού με κάρτες για να κρατήσει τις μάχες φρέσκες, εξελισσόμενες και απρόβλεπτες κατά τη διάρκεια μιας επικού μήκους καμπάνιας”.

Διαβάστε επίσης: Five Nights At Freddy’s: Security Breach κυκλοφόρησε στο Switch

πηγή πληροφοριών:ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS