ΑρχικήgamingMidnight Suns: Νέο DLC με νέο χαρακτήρα και αναβαθμίσεις

Midnight Suns: Νέο DLC με νέο χαρακτήρα και αναβαθμίσεις

 Marvel's Midnight Suns

Το σχέδιο της Marvel’s Midnight Suns για τα DLC μετά την κυκλοφορία είναι πλέον επίσημα ολοκληρωμένο κατά τρία τέταρτα, καθώς ο ζωντανός βρικόλακας Morbius παίρνει τη θέση του στο Abbey σήμερα.

Ο Morbius είναι ο τρίτος χαρακτήρας DLC που κυκλοφόρησε για την εξαιρετική περιπέτεια στρατηγικής της Firaxis, ανεβάζοντας την ομάδα των υπερήρωων που μπορείτε να παίξετε στους 15 μαζί με τους Blade, Captain America, Captain Marvel, Deadpool, Doctor Strange, Ghost Rider, Hulk, Iron Man, Magik, Nico Minoru, Scarlet Witch, Spider-Man, Venom και Wolverine.

Δείτε επίσης: PUBG: Οι αλλαγές που έρχονται με την 6η επέτειο

Η κυκλοφορία του DLC του Morbius που είναι γνωστό ως The Hunger και βρίσκει τον χαρακτήρα – ο οποίος έρχεται εξοπλισμένος με 11 μοναδικές ικανότητες και την αναβάθμιση του Abbey σε εργαστήριο – να συνεργάζεται με τους Midnight Suns σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει την απειλή βρικολάκων της Νέας Υόρκης σε τρεις νέες αποστολές.

 Midnight Suns Mobius

Πρόταση: Avengers της Marvel: Έρχεται σε λίγους μήνες σε PC, Xbox και PS!

Οι παίκτες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην πρώτη από αυτές τις πρόσθετες ιστορίες μόλις ολοκληρώσουν την αποστολή «Spidermaaaans» του βασικού παιχνιδιού. Επιπλέον, η Firaxis σημειώνει ότι το DLC του the Hunger, περιλαμβάνει επίσης τα τρία Hero Skins του Morbius, επτά Abbey Outfits και δύο μαγιό.

Το the Hunger κυκλοφορεί σε Xbox Series X/S, PS5 και PC και είναι διαθέσιμο για αγορά ξεχωριστά ή ως μέρος του Marvel’s Midnight Suns Season Pass (καθώς περιλαμβάνεται και στη Legendary Edition). Με την άφιξη του Morbius σημαίνει ότι υπάρχει ένας ακόμη ήρωας DLC-ο Storm – που μένει να έρθει.

Ο σχεδιαστής της Marvel’s Midnight Suns, Jake Solomon – ο οποίος έφυγε από την Firaxis τον Φεβρουάριο μετά από 23 χρόνια με την εταιρεία – ανακοίνωσε ότι αυτή τη στιγμή αναζητά χρηματοδότηση για να δημιουργήσει ένα νέο στούντιο, με τη βλέψη να κάνει “ένα νέο είδος παιχνιδιού“.

Διαβάστε επίσης: Marvel’s Avengers bug προβάλλει τη διεύθυνση IP σας στο PS5

πηγή πληροφοριών:eurogamer.net

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS