ΑρχικήgamingSpider-Man 2: Πιθανή κυκλοφορία τον Σεπτέμβρη

Spider-Man 2: Πιθανή κυκλοφορία τον Σεπτέμβρη

Spider-Man 2

Ο Tony Todd, ηθοποιός που παίζει τον Venom στο sequel της Insomniac, φαίνεται να έσπασε το πρωτόκολλο λέγοντας σε ένα θαυμαστή πως το Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη.

Αυτή είναι και η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας που είχε ενημερωθεί η VGC για το πολυαναμενόμενο παιχνίδι.

Δείτε επίσης: Spider-Man Miles Morales: Expansion του Spider-Man για το PlayStation 5;

«Πάμε για Σεπτέμβρη! Τεράστια δημοσιότητα έρχεται τον Αύγουστο. Διαφημίσεις θα αρχίσουν να βγαίνουν τον Αύγουστο έτσι μου έχουν πει. Κρατήστε αυτό…..προετοιμαστείτε! Θα είναι απαραίτητο!» έγραψε ο Todd.

https://twitter.com/TonyTodd54/status/1638253315136823297?s=20

Η κυκλοφορία για το Playstation τον Σεπτέμβριο θα βάλει το παιχνίδι να ανταγωνιστεί το Starfield της Xbox που έχει επίσημη ημερομηνία 6 Σεπτεμβρίου. Παρόλα αυτά, το tweet του Todd φαίνεται να μην έχει επίσημη ημερομηνία για το Playstation παιχνίδι και πως θα μπορούσε να μετακινηθεί για να υπάρξει χώρος και για τους δύο τίτλους.

Πρόταση: Spider-Man: No Way Home torrents μπορούν να σας μολύνουν με crypto malware

Ο Bill Rosemann, vice president of creative της Marvel Games, έχει περιγράψει το Spider-Man 2 ως όλα όσα αγαπάς από το πρώτο παιχνίδι αλλά και πολλά περισσότερα από Spider-Man: Miles Morales. «Υπάρχουν πολλοί εχθροί. Μπορώ να πω πως η ιστορία συνεχίζεται από το Marvel’s Spider-Man μέχρι το Spider-Man: Miles Morales» είπε πέρσι.

«Δεν θέλω να αποκαλύψω πολλά για το επόμενο κεφάλαιο, αλλά υπάρχουν πολλά threads και πολλοί χαρακτήρες που θα επιστρέψουν από τα δυο πρώτα παιχνίδια»

Η Insomniac Games παράλληλα δουλεύει και πάνω στο παιχνίδι του Wolverine για το PS5. Με βάση το στούντιο, το παιχνίδι θα είναι αυτόνομο και θα σκηνοθετηθεί από τον Brian Horton και τον Cameron Christian, οι οποίοι ήταν οι επικεφαλής για την δημιουργία του Spider-Man: Miles Morales.

Διαβάστε επίσης: Spider-Man: Miles Morales – Διαθέσιμο στο PC στις 18 Νοεμβρίου

πηγή πληροφοριών:videogameschronicle.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS