ΑρχικήReviewsSpider-Man Miles Morales: Expansion του Spider-Man για το PlayStation 5;

Spider-Man Miles Morales: Expansion του Spider-Man για το PlayStation 5;

Σε συνέντευξη του που δημοσιεύτηκε λίγο μετά την αποκάλυψη του PlayStation 5, ο επικεφαλής της Sony Interactive Entertainment στην Ευρώπη, Simon Rutter περιέγραψε το παιχνίδι Spider-Man Miles Morales ως expansion και «βελτίωση του προηγούμενου Spider-Man». Αυτή η δήλωση οδήγησε σε ορισμένες αναφορές που ισχυρίζονται ότι το παιχνίδι είναι ένα remaster του Spider-Man του PS4 με επιπλέον περιεχόμενο.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος του Bloomberg Jason Schreier ανέφερε στο Twitter ότι το νέο Spider-Man είναι στην πραγματικότητα ένα “ολοκαίνουργιο, αυτόνομο παιχνίδι παρόμοιο με το Uncharted Lost Legacy”.

Σύμφωνα με πηγές το νέο Spider-Man θα είναι “σημαντικά μικρότερο” από το Spider-Man του PS4, και ως εκ τούτου θα είναι φθηνότερο από το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς.

Spider-Man Miles Morales: Expansion του Spider-Man για το PlayStation 5;
Spider-Man Miles Morales: Expansion του Spider-Man για το PlayStation 5;

Αν παρακολουθήσατε την εκδήλωση παρουσίασης του PlayStation 5, είναι λογικό να πιστεύετε ότι το Miles Morales είναι ένα ολοκαίνουργιο, ολοκληρωμένο παιχνίδι της σειράς Spider-Man για την κονσόλα επόμενης γενιάς της Sony. Αποδεικνύεται όμως πως αυτό δεν ισχύει.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο επικεφαλής της Sony Interactive Entertainment στην Ευρώπη, Simon Rutter περιέγραψε το παιχνίδι Spider-Man Miles Morales ως expansion και «βελτίωση του προηγούμενου Spider-Man».

“Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να το ονομάσετε ως μια επέκταση και βελτίωση του προηγούμενου παιχνιδιού”, δήλωσε ο Rutter. “Η βασική διαφορά είναι ο Miles Morales – το οποίο αποτελεί και το κομβικό στοιχείο επέκτασης – αλλά και μέσα στο παιχνίδι υπήρξαν επίσης σημαντικές βελτιώσεις, καθώς η μηχανή του παιχνιδιού είναι βασισμένη στα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του PS5.”

Με βάση αυτό το απόσπασμα λοιπόν, τι ακριβώς είναι το νέο Spider-Man;

Αυτό που είναι σαφές είναι ότι το νέο Spider-Man δεν είναι το βιντεοπαιχνίδι Spider-Man 2 που όλοι περιμένουμε να αναπτυχθεί από την Insomniac. Η ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί τα Χριστούγεννα του 2020, μόλις δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του Spider-Man και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη.

Τι πραγματικά συμβαίνει στο Spider-Man Miles Morales; Ποντάρουμε πως είναι ένα είδος εκπαίδευσης για τον Miles Morales που οδηγεί απευθείας στο Spider-Man 2. Μήπως αυτό σημαίνει πως ο θάνατος του Peter Parker είναι κοντά;

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS