ΑρχικήgamingΑνακάλυψη πιθανού DLC μέσω των debug μενού του Spider-Man 2

Ανακάλυψη πιθανού DLC μέσω των debug μενού του Spider-Man 2

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση για το Spider-Man 2 ίσως αποφέρει στοιχεία για ένα ανερχόμενο DLC, από λάθος δίνει πρόσβαση σε σετ εργαλείων ανάπτυξης, στα διαγνωστικά εργαλεία και την απενεργοποίηση διάφορων τροποποιήσεων.

Η ενημέρωση έκδοσης 1.002.000, που έγινε διαθέσιμη σήμερα, προσθέτει ένα New Game+ που περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να ξεπεραστεί το μέγιστο επίπεδο του βασικού παιχνιδιού, να ξεκλειδωθούν νέα στυλ στην στολή του symbiote και να αναβαθμιστούν τα gadgets με χρυσά στυλ.

Δείτε επίσης: WB: Μετά την Αποτυχία του Suicide Squad, αλλάζει στρατηγική

Άλλα νέα χαρακτηριστικά που προστίθενται στην ενημέρωση περιλαμβάνουν τη δυνατότητα επανάληψης αποστολών και τη δυνατότητα αλλαγής της ώρας της ημέρας μετά το παιχνίδι.

Ωστόσο, οι παίκτες ανακάλυψαν σύντομα ότι αποκλείει επίσης την πρόσβαση στα μενού ανάπτυξης του παιχνιδιού, τα οποία χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης για να παραλείπουν σε συγκεκριμένα σημεία του παιχνιδιού, να εκτελούν διαγνωστικά και να ενεργοποιούν διάφορες τροποποιήσεις.

Ορισμένοι παίκτες υποδεικνύουν επίσης ότι το μενού ανάπτυξης περιλαμβάνει αποστολές που δεν υπάρχουν στο παιχνίδι και θα μπορούσαν να είναι ένα DLC του Spider-Man 2, που σχετίζονται με έναν ξεχωριστό χαρακτήρα που δεν έχει ακόμα εμφανιστεί στο παιχνίδι, τον Beetle.

Στα κόμικς Spider-Man, ο Beetle είναι ένας κακοποιός που είναι επίσης η κόρη του Tombstone, ενός χαρακτήρα που ήδη εμφανίζεται στο παιχνίδι.

Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι όχι όλο το περιεχόμενο ή οι αναφορές που βρίσκονται στα αρχεία ενός παιχνιδιού πραγματικά χρησιμοποιούνται, και υπάρχει επομένως η πιθανότητα ότι οι αποστολές που αναφέρονται σε αυτό το μενού ανάπτυξης αναφέρονται σε προηγούμενο προγραμματισμένο περιεχόμενο που ακυρώθηκε.

Δείτε ακόμα: Επίσημο Τουρνουά Mario Kart 8 Deluxe για το Μάρτιο 2024

Η Insomniac δημοσίευσε ένα μήνυμα στο επίσημο λογαριασμό της X, λέγοντας ότι ήδη δούλευε σε μια διόρθωση για να αφαιρέσει την πρόσβαση στο μενού ανάπτυξης και προειδοποιώντας τους παίκτες ότι η χρήση αυτού μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα με το παιχνίδι τους.

“Είμαστε ενήμεροι ότι η πιο πρόσφατη ενημέρωση του παιχνιδιού μπορεί να έχει κατά λάθος δώσει πρόσβαση σε ένα μενού ανάπτυξης του παιχνιδιού,” έγραψε. “Υπάρχει μια λύση που θα διορθώσει αυτό το πρόβλημα.

“Παρακαλούμε σημειώστε ότι η χρήση αυτού του μενού μπορεί να διαφθείρει τις αποθηκευμένες σας και την πρόοδο των τροπαίων. Δεν υπάρχει κίνδυνος που σχετίζεται με το να παίξετε το παιχνίδι όπως έχει προγραμματιστεί.”

Πηγή: videogameschronicle

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS