ΑρχικήgamingAvengers της Marvel: Έρχεται σε λίγους μήνες σε PC, Xbox και PS!

Avengers της Marvel: Έρχεται σε λίγους μήνες σε PC, Xbox και PS!

H Crystal Dynamics παρουσίασε το πρώτο «War Table stream» των Avengers της Marvel αποκαλύπτοντας τον εχθρό και άλλες λεπτομέρειες.

Avengers της Marvel: Έρχεται σε λίγους μήνες σε PC, Xbox και PS!

Ένα πολύ γνωστό όνομα στους λάτρεις των κόμικς της Μarvel είναι το «MODOK» (Mental Organism Designed Only for Killing), θα είναι όμως σχετικά νέο για τους θεατές του «Μarvel Cinematic Universe». Ο MODOK εμφανίζεται σε αρκετά παιχνίδια της Μarvel, αλλά αυτή τη φορά θα είναι ο βασικός εχθρός.

Ένα από τα trailers που κυκλοφόρησαν κατά τη διάρκεια του stream, εξηγεί ότι ο MODOK προσπαθεί να διορθώσει τη ζημιά που υποτίθεται ότι έκαναν οι Avengers κατά το «A-Day».  Οι ήρωες της Marvel κατηγορήθηκαν ότι μετέτρεψαν το San Fransisco σε «μολυσμένη, γεμάτη τοξικό αέριο» περιοχή, και δημιούργησαν μια κατάσταση καραντίνας. Ο MODOK επηρεασμένος από τα γεγονότα εκείνης της ημέρας, θέλει να εξαφανίσει τις υπερδυνάμεις από τον κόσμο, ακόμα και τον εαυτό του.

Πριν πάρει το όνομα MODOK ήταν γνωστός ως «George Tarleton», ιδρυτικό μέλος του ΑΙΜ. Ένας από τους κύριους χαρακτήρες του παιχνιδιού Avengers, η Kamala Khan, υποψιάζεται ότι η εταιρεία τεχνολογίας πειραματίζεται σε «Inhumans», όπως είναι και η ίδια, και ξεκινά το ταξίδι της για να ανακαλύψει την αλήθεια.

Single – Player

Mε το single player, ο κάθε παίκτης αναλαμβάνει ειδικές αποστολές ηρώων, ενώ η Kamala – ή αλλιώς Ms. Marvel – προσπαθεί να επανασυνδέσει τους Avengers. Το stream προσέφερε μια πιο κοντινή ματιά στο παιχνίδι, σε μία πίστα με κεντρικό ήρωα τον Thor. Με τη βοήθεια του θρυλικού του σφυριού, Mjolnir, παλεύει ενάντια στον στρατό του AIM μέσα σε ένα ελικοφόρο.

Οι ήρωες έχουν τις βασικές τους ικανότητες, ενώ μπορείτε στην πορεία του παιχνιδιού να ξεκλειδώσετε περισσότερες δεξιότητες αλλά και κινήσεις. Καθένας έχει 3 ειδικές ή ηρωικές δυνάμεις: επίθεση, υποστήριξη, και ultimate.

Η επίθεση είναι ακριβώς αυτό που δηλώνει το όνομα της. Η υποστήριξη αφορά κυρίως τους συμπαίκτες σας, και σας επιτρέπει να τους ενισχύετε. Το ultimate μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να επηρεάσετε τις μάχες μαζικά, όπως για παράδειγμα όταν ο Thor μπορεί να περάσει τις ασπίδες και να προκαλέσει καταστροφή μεγάλης έκτασης.

Στoυς Avengers υπάρχουν και πολλά ακόμα RPG mechanics που θυμίζουν λίγο από το video game «Destiny». Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τους παίκτες και να τους εξοπλίσετε με εργαλεία που θα τους δώσουν επιπλέον δυνατότητες ή προνόμια. Ακόμα, μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση τους, τα ρούχα τους, τις εκφράσεις και τις ταυτότητές τους.

Κάτι που θα σας ενθουσιάσει είναι ότι θα μπορείτε να ανακατασκευάσετε και να αναβαθμίσετε το δικό σας ελικοφόρο, στο οποίο θα μπορείτε να ξεκλειδώσετε νέες αποστολές και εργαλεία.

Multiplayer

Στη λειτουργία multiplayer των Avengers θα δείτε τις αποστολές «War Zones», στις οποίες μπορείτε να αντιμετωπίσετε μέχρι 3 αντιπάλους, είτε μόνοι σας είτε με τους ΑΙ συντρόφους σας, που βασίζονται στους ήρωες που έχετε ξεκλειδώσει και αναβαθμίσει. Όταν εσείς και η ομάδα σας φτάσετε το μέγιστο όριο ακινητοποίησης των εχθρών, μπορείτε να κάνετε το μεγάλο τελικό χτύπημα με τον εξολοθρευτή της ομάδας.

avengers marvel
Avengers της Marvel: Έρχεται σε λίγους μήνες σε PC, Xbox και PS!

Η Crystal Dynamics πρόκειται να προσθέσει κι άλλους ήρωες, μέρη, και περιεχόμενο, χωρίς επιπλέον χρηματική επιβάρυνση. Μετά από αρκετές καθυστερήσεις, οι Avengers της Marvel είναι έτοιμοι να έρθουν σε PC, Stadia, Xbox One και PS4 στις 4 Σεπτεμβρίου. Αν το αγοράσετε στο PS4 ή το Xbox One θα κερδίσετε μια δωρεάν αναβάθμιση στην έκδοση των PS5 και Xbox Series X.

To σημαντικό είναι ότι το παιχνίδι Avengers είναι συμβατό με τις κονσόλες διαφορετικής γενιάς, δηλαδή αν παίζετε στο Xbox One μπορείτε να συνδέεστε με κάποιον που είναι στο Series X.

To μόνο που μένει να δούμε τώρα είναι αν θα είναι τόσο καλό ώστε να μην επιβεβαιώσει τις ανησυχίες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS