ΑρχικήReviewsTeracube: το πιο οικολογικό smartphone του κόσμου κοστίζει $349

Teracube: το πιο οικολογικό smartphone του κόσμου κοστίζει $349

Teracube

Ο αυξανόμενος αριθμός συσκευών που κυκλοφορούν συνεχώς, έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση των απορριμάτων που παράγονται λόγω των ηλεκτρονικών συσκευών που οι χρήστες τείνουν να αλλάζουν συχνότερα.

Ο μέσος όρος ζωής ενός smartphone είναι περίπου 2 χρόνια. Μετά από αυτό το διάστημα η συσκευή συνήθως απορρίπτεται. Ωστόσο με τα προβλήματα μόλυνσης του περιβάλλοντος συνεχώς να αυξάνονται, είναι πλέον ώρα να δημιουργηθούν συσκευές που θα είναι πιο βιώσιμες και αξιόπιστες.

Η καλύτερη λύση φαίνεται να είναι το Teracube. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συσκευές του CES 2020 και το πιο φιλικό προς το περιβάλλον smartphone στον κόσμο, προσφέρει εγγύηση 4 ετών σε σύγκριση με την εγγύηση ενός μόνο έτους που προσφέρουν τα περισσότερα άλλα smartphone, γεγονός που μειώνει τις πιθανότητες ένας χρήστης να απορρίψει τη συσκευή μετά από μόλις δύο χρόνια χρήσης.

Το γεγονός ότι η συσκευή χαρακτηρίζεται ως η πιο φιλική για το περιβάλλον, δεν σημαίνει ωστόσο ότι στερείται χαρακτηριστικών. Η φιλοσοφία της εταιρείας που κατασκευάζει αυτό το smartphone βασίζεται στην επιδιόρθωση και όχι στην αντικατάσταση, προωθώντας έτσι τη βιωσιμότητα των συσκευών της.

Το Teracube διαθέτει πλήρη κάλυψη για κάθε περίπτωση ζημιάς. Με 39 $ μπορείτε να επισκευάσετε τα πάντα στη συσκευή, από ζημιές από νερό έως ραγισμένες οθόνες και χαλασμένες μπαταρίες.

Το Teracube διαθέτει έναν γρήγορο οκταπύρηνου επεξεργαστή, ρύθμιση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, όπως και άλλα σύγχρονα smartphone.

Πλήρεις προδιαγραφές του Teracube:

  • Οθόνη 6,2 ″ Full HD + IPS (1080 x 2280)
  • Οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek Helio P60 2.0GHz
  • RAM 6 GB και αποθήκευση 128 GB
  • Διπλή πίσω κάμερα 12 + 5MP και μπροστινή κάμερα 8MP
  • Μπαταρία 3.400 mAh με θύρα φόρτισης USB Type-C
  • Υποδοχή ακουστικών, θύρα USB-C, υβριδικές υποδοχές SIM και Micro SD
  • 4 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή

Το Teracube διατίθεται για μόλις 349 $ από το επίσημο κατάστημα Teracube ή για 329 $ από το Amazon.com. Πρόκειται λοιπόν όχι μόνο για ένα οικολογικό αλλά και για ένα οικονομικό smartphone σε σύγκριση με άλλες συσκευές που διαθέτουν παρόμοια χαρακτηριστικά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS