ΑρχικήinetCIRP: "Οι νεότεροι χρήστες είναι εθισμένοι στις αναβαθμίσεις iPhone"

CIRP: “Οι νεότεροι χρήστες είναι εθισμένοι στις αναβαθμίσεις iPhone”

Έρευνα του CIRP έδειξε πόσο γρήγορα οι άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών αναβαθμίζουν τα iPhone τους (αναβάθμιση iPhone = αλλαγή σε ένα νεότερο μοντέλο).

iPhone αναβάθμιση αλλαγή

Τα ευρήματα ήταν κάπως αναμενόμενα. Οι νεότεροι χρήστες είναι πιο πιθανό να αγοράσουν ένα νέο iPhone σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ οι μεγαλύτεροι σε ηλικία χρήστες είναι πιο πιθανό να αλλάξουν ή να επισκευάσουν ένα χαλασμένο τηλέφωνο.

Δείτε επίσης: iPhοne: Πώς να επαναφέρετε διαγραμμένα μηνύματα;

Συγκεκριμένα, με βάση τις απαντήσεις των συμμετεχόντων στην έρευνα, οι χρήστες ηλικίας 45-64 ετών είναι πιο πιθανό να αλλάξουν ή να επισκευάσουν ταχύτερα ένα χαλασμένο iPhone. Η νεότερη ηλικιακή ομάδα των 18-24 ετών είχε τις λιγότερες πιθανότητες να επισκευάσει ή να αναβαθμίσει άμεσα ένα χαλασμένο iPhone. Ωστόσο, η συντριπτική πλειονότητα θα διαχειριζόταν το ζήτημα εντός μιας εβδομάδας.

Όταν πρόκειται για μια αναβάθμιση, όμως, για την αλλαγή δηλαδή ενός smartphone και την αγορά ενός νεότερου μοντέλου, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η CIRP δημοσίευσε πρόσφατα ένα άρθρο με τίτλο “Οι νεότεροι πελάτες είναι εθισμένοι στις αναβαθμίσεις iPhone“. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα άτομα ηλικίας 18-24 και 35-44 ετών ήταν αυτοί που είχαν smartphones “ηλικίας” μικρότερης του ενός έτους.

Επίσης, οι ηλικίες 18-24 ετών και 25-34 ετών ήταν πιο πιθανό να έχουν ένα iPhone που δεν ήταν παλαιότερο των δύο ετών.

Δείτε επίσης: Apple: Διορθώνει zero-day ευπάθειες σε παλιά iPhone, iPad, Mac

Ωστόσο, συνολικά, το ενδιαφέρον για αναβάθμιση ήταν παρόμοιο σε άτομα ηλικίας 18-54 ετών. Η κατηγορία 55-64 ετών έδειχνε λιγότερο ενδιαφέρον για την αναβάθμιση σε μια νέα συσκευή και το ενδιαφέρον μειωνόταν ακόμα περισσότερο στους άνω των 65.

Γενικά, σύμφωνα με την έκθεση της CIRP, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν τις προτιμήσεις αναβάθμισης ενός iPhone, αλλά οι νεότεροι χρήστες μπορεί να “εκτιμούν περισσότερο τις ανεπαίσθητες βελτιώσεις στα επόμενα μοντέλα από ότι οι παλαιότεροι χρήστες iPhone“.

Δείτε επίσης: Η Apple ίσως μπλοκάρει τα παλιότερα iPhones από υπηρεσίες όπως το iMessage

Για τους νέους, ένα καινούριο iPhone μπορεί να θεωρείται μια απαραίτητη συσκευή που προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και καινοτόμα χαρακτηριστικά. Τα αποτελέσματα δεν προκαλούν έκπληξη, δεδομένου ότι οι νεότεροι άνθρωποι είναι συνήθως περισσότερο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία και μπορεί να αναζητούν πάντα κάτι καινούριο και πιο εντυπωσιακό.

Πηγή: 9to5mac.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS