ΑρχικήinetΠολλοί χρήστες παγκοσμίως προτιμούν να αγοράζουν μεταχειρισμένα iPhone

Πολλοί χρήστες παγκοσμίως προτιμούν να αγοράζουν μεταχειρισμένα iPhone

Τα iPhone έχουν καταστήσει την Apple κυρίαρχη στον τομέα των smartphone στην αγορά. Παρόλα αυτά, μια νέα έκθεση δείχνει ότι η εταιρεία παραμένει σταθερή στην αγορά μεταχειρισμένων smartphone σε ό,τι αφορά τους αγοραστές. Παρότι άλλες εταιρείες έχουν υποστεί ζημιές λόγω της πανδημίας, η ανάπτυξη της Apple κατά 16% στην αγορά μεταχειρισμένων iPhone αναδεικνύει την αξία και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων στην ποιότητα της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Το Emergency SOS μέσω δορυφόρου του iPhone 14 έσωσε φοιτητές που παγιδεύτηκαν σε φαράγγι

iPhone

Υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους τα iPhone παραμένουν δημοφιλή ακόμα και στην αγορά μεταχειρισμένων. Οι ιδιοκτήτες iPhone διατηρούν υψηλότερη την αξία πώλησής τους σε σχέση με τους ιδιοκτήτες τηλεφώνων Android λόγω της μεγαλύτερης υποστήριξης λογισμικού. Επιπλέον, αν αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο iPhone, θα έχετε μια εγγύηση ενός έτους, η οποία θα σας δώσει μία αίσθηση προστασίας από την εταιρεία.

Πρόσφατα, η αγορά μεταχειρισμένων έχει αναπτυχθεί περισσότερο από το τμήμα καινούριων smartphone. Ωστόσο, η επίδραση του COVID-19 σε χώρες όπως η Κίνα έχει ελαφρώς περιορίσει αυτήν την πρόοδο και αυτό αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι το 2022. Ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, η ζήτηση για μεταχειρισμένα premium τηλέφωνα αύξησε τον μέσο όρο τιμής πώλησης (ASP) του τμήματος, βοηθώντας το να ακολουθήσει τις τάσεις της συνολικής αγοράς smartphone τα τελευταία χρόνια.

Δείε ακόμα: Το iPhone 15 Pro Max θα διαθέτει έναν ολοκαίνουργιο αισθητήρα κύριας κάμερας

μεταχειρισμένα iPhone

Η Apple αύξησε την ανάπτυξή της κατά 16%, έτσι τώρα κατέχει την πρωτοποριακή θέση στην αγορά μεταχειρισμένων με ένα μερίδιο της τάξης του 49%. Ακολουθεί η Samsung, η οποία είχε ένα μερίδιο αγοράς 28% το 2021, το οποίο μειώθηκε στο 26% πέρυσι. Οι άνθρωποι που αγοράζουν αυτά τα τηλέφωνα θέλουν να αντικαταστήσουν συνήθως το δεύτερο τηλέφωνό τους με ένα smartphone που είναι λιγότερο ακριβό αλλά παραμένει ισχυρό.

Παλαιότερα, πολλοί δεν εξέταζαν την αγορά μεταχειρισμένου τηλεφώνου, ωστόσο η εμφάνιση premium μάρκων όπως η Apple και η Samsung σε αυτό τον τομέα άλλαξε αυτήν την άποψη και συνέβαλε στη δημιουργία μεγαλύτερης ποικιλίας συσκευών για τους καταναλωτές.

Δείτε επίσης: Πώς να δείτε τη desktop version ενός site σε iPhone και Android;

Το iPhone της Apple είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλέφωνα στον κόσμο. Από την πρώτη του εμφάνιση το 2007, έχει αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε, εργαζόμαστε και διασκεδάζουμε. Από το μικρό iPhone SE μέχρι το τελευταίο iPhone 12, η Apple συνεχίζει να προσφέρει έναν κόσμο ατελείωτων δυνατοτήτων στους χρήστες της.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS