ΑρχικήinetPixel Watch: Νέα ενημέρωση επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε ακόμα και με άδεια...

Pixel Watch: Νέα ενημέρωση επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε ακόμα και με άδεια μπαταρία

Η Google παρουσίασε μια νέα συναρπαστική λειτουργία για το Pixel Watch με την τελευταία ενημέρωση! Ακόμα κι αν η μπαταρία του έχει αδειάσει και η κόκκινη ένδειξη χαμηλής μπαταρίας έχει ανάψει, πατώντας την κορώνα του ρολογιού, μπορείτε να δείτε την ώρα στην ψηφιακή του ένδειξη. Ξεκινώντας από χθες, όλες οι μονάδες Pixel Watch που τρέχουν Wear OS 3.5 μπορούν να περιμένουν να λάβουν την ενημέρωση από την Google μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ανάλογα με τον φορέα. Όταν η ενημέρωση OTA είναι διαθέσιμη για τη συσκευή σας, θα ειδοποιηθείτε αμέσως.

Δείτε επίσης: Pixel Watch: Λαμβάνει το update Φεβρουαρίου 2023

Pixel Watch

Η νέα ενημέρωση όχι μόνο παρέχει στους χρήστες ακριβή ώρα ακόμη και όταν η μπαταρία τους έχει αδειάσει, αλλά επιτρέπει επίσης την εύκολη περιστροφή της κορώνας για να ξυπνήσετε το ρολόι σας! Μπορείτε να αφυπνίσετε το ρολόι σας με ένα απλό πάτημα του κουμπιού, ένα άγγιγμα στην επιφάνειά του ή μια κλίση. Η εμπειρία της οθόνης αφής έχει βελτιωθεί σημαντικά χάρη στην ενημέρωση, καθώς και σε αρκετές διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιστοποιήσεις για το Pixel Watch σας.

Αναφέραμε πρόσφατα ένα πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις του Pixel Watch που προκαλεί καθυστερήσεις ή λανθασμένους συναγερμούς και σύντομα θα υπάρξει μια ενημέρωση στο Play Store που θα επιλύσει αυτό το σφάλμα μια για πάντα. Για να αποφύγετε την καθυστέρηση στη δουλειά, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του ρολογιού σας και βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών. Απλώς μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Play Store! Αυτό επιτρέπει στο ρολόι σας να ενημερώνεται με τη διόρθωση μόλις φορτιστεί και συνδεθεί σε δίκτυο Wi-Fi. Σε ελάχιστο χρόνο, θα έχετε πρόσβαση στην τελευταία έκδοση αυτής της λειτουργίας!

Δείτε ακόμα: Google Pixel Watch: Αποκτά υποστήριξη για κάρτες συγκοινωνίας

Τη Δευτέρα, η Google κυκλοφόρησε το March Feature Drop, που περιλαμβάνει Fall Detection για το Pixel Watch. Οι αισθητήρες του ρολογιού μπορούν να ανιχνεύσουν τον αντίκτυπο μιας πτώσης, εάν το ρολόι φοριέται από τον χρήστη του. Προσφέροντας τριάντα δευτερόλεπτα, εάν δεν παρατηρηθεί καμία κίνηση, το ρολόι ενεργοποιεί έναν ηχητικό συναγερμό, δονείται για εγρήγορση και εμφανίζει μια προειδοποιητική ειδοποίηση στην οθόνη του. Όταν το ρολόι χτυπάει, το άτομο έχει εξήντα δευτερόλεπτα προειδοποίησης πριν φτάσει η βοήθεια – αν δεν σταματήσει τον συναγερμό.

μπαταρία

Εάν ο κάτοχος ενός Pixel Watch δεν ανταποκριθεί εντός εξήντα δευτερολέπτων, τότε θα ενεργοποιηθούν αυτόματα οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και θα αποκαλυφθεί η ακριβής τοποθεσία του. Αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει επίσης μια ολοκαίνουργια λειτουργία μονοφωνικού ήχου, καθώς και επιλογές προσβασιμότητας για την αχρωματοψία. Η Google κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βίντεο που δείχνει την ικανότητα του Pixel Watch να παρακολουθεί τον καρδιακό σας ρυθμό, διασφαλίζοντας ότι δεν έχετε κολπική μαρμαρυγή (AFib).

Δείτε επίσης: Google Pixel Watch & Pixel 6a: Ετοιμάζονται να κάνουν το ντεμπούτο τους

Για να ενημερώσετε το Pixel Watch σας, απλά σύρετε το δάχτυλό σας προς τα κάτω από το επάνω μέρος του ρολογιού και επιλέξτε Settings > System > System updates. Αυτή η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σε λιγότερο από μία ώρα! Για βέλτιστη απόδοση, διατηρήστε το Pixel Watch συνδεδεμένο στην πρίζα και πλήρως φορτισμένο σε ποσοστό τουλάχιστον 50%, παράλληλα με μια ασφαλή σύνδεση Wi-Fi. Μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωση, το ρολόι σας θα είναι έτοιμο να λειτουργήσει ξανά μετά από μια γρήγορη επανεκκίνηση. Για να προσδιορίσετε την έκδοση του λογισμικού που τρέχει το ρολόι σας, μπορείτε εύκολα να την ελέγξετε πηγαίνοντας στις Settings > System > About > Versions > Build number.

Το ρολόι Pixel Watch της Google φέρνει επανάσταση στον τρόπο που σκεφτόμαστε για τα wearables συνδυάζοντας το στυλ με την τεχνολογία αιχμής σε ένα μικροσκοπικό πακέτο. Με μια σειρά από χαρακτηριστικά που κυμαίνονται από την παρακολούθηση της υγείας έως τις ειδοποιήσεις γρήγορης πρόσβασης και τις δυνατότητες εντοπισμού GPS, όλα σε μια ελαφριά συσκευή – δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα που να μην μπορεί να κάνει αυτό το ρολόι! Έτσι, αν ψάχνετε για ένα κομψό αλλά ισχυρό smartwatch γεμάτο με όλα τα τελευταία τεχνολογικά χαρακτηριστικά, τότε φροντίστε να ελέγξετε το Pixel Watch σήμερα!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS