ΑρχικήinetGoogle Pixel Watch: Αποκτά υποστήριξη για κάρτες συγκοινωνίας

Google Pixel Watch: Αποκτά υποστήριξη για κάρτες συγκοινωνίας

Στο μέλλον, η Google σχεδιάζει να ενημερώσει το Pixel Watch ώστε οι χρήστες να μπορούν να προσθέσουν μια κάρτα συγκοινωνίας στο Wallet τους και να τη χρησιμοποιούν απευθείας από τον καρπό τους. Αν και δεν έχει δοθεί συγκεκριμένη ημερομηνία για την ενημέρωση αυτή, η εταιρεία τόνισε ότι στην Ιαπωνία οι χρήστες έχουν ήδη πρόσβαση σε αυτή την υποστήριξη μέσω του συστήματος Suica στο Google Pay.

Δείτε επίσης: Google apps: Βελτιώνονται συνεχώς σε foldables και tablets

Google Pixel Watch

Πρόσφατα, η Google ανακοίνωσε μια επερχόμενη λειτουργία για το Pixel Watch σε μια ανάρτηση στην κοινότητα. Αυτή η ανάρτηση περιλαμβάνει θέματα που οι χρήστες του Pixel Watch συζητούσαν ή ρωτούσαν στα φόρουμ της κοινότητας τον τελευταίο μήνα από την κυκλοφορία του ρολογιού. Η έλλειψη επίσημης υποστήριξης φόρτισης Qi στο έξυπνο ρολόι Google πρώτης γενιάς είναι μια από τις πιο συνηθισμένες συζητήσεις στα φόρουμ και η εταιρεία απάντησε στα ερωτήματα. Όπως είναι λογικό, η Google συνιστά μόνο τη χρήση του φορτιστή που συνοδεύει τη συσκευή.

Δείτε επίσης: Google: Δημοσίευσε 165 YARA rules για τον εντοπισμό επιθέσεων Cobalt Strike

“Αν χρησιμοποιείτε φορτιστή τρίτου κατασκευαστή, μπορεί να μην φορτίζει σταθερά τη συσκευή σας – ή σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί ακόμη και να προκαλέσει την αποφόρτιση της μπαταρίας ενώ το ρολόι βρίσκεται στο φορτιστή”, έγραψε η community manager Stefanie Frederick. Ο ειδικός της Google παρείχε και ορισμένες συμβουλές για το πώς να βελτιώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Pixel Watch και τι επηρεάζει την αποστράγγιση της μπαταρίας. Αν αντιμετωπίζετε ταχύτερη αποστράγγιση της μπαταρίας στο νέο smartwatch, δοκιμάστε αυτές τις μεθόδους για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής του.

Σύμφωνα με τη Google, ένα άλλο εκπληκτικό χαρακτηριστικό του Pixel Watch είναι ότι συγχρονίζεται με το Fitbit “καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας”. Αυτό σημαίνει ότι το ρολόι σας θα ανιχνεύει αυτόματα πότε έχετε ολοκληρώσει έναν κύκλο άσκησης ή ύπνου και στη συνέχεια θα στέλνει αυτές τις πληροφορίες στην εφαρμογή Fitbit. Αν θέλετε να συγχρονίσετε το ρολόι σας χειροκίνητα, κανένα πρόβλημα! Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή The Fitbit στο συνδεδεμένο smartphone σας και τραβήξτε προς τα κάτω την καρτέλα Today. Ή αν είστε πολύ τεμπέληδες για όλα αυτά, απλά ανοίξτε την εφαρμογή Fitbit Today στο ρολόι σας, κάντε scroll μέχρι το τέλος και πατήστε Sync.

Δείτε επίσης: Η Google μάλλον θα απολύσει 10.000 υπαλλήλους με «χαμηλή απόδοση»

Τέλος, η Google προτείνει στους χρήστες του Pixel Watch να μην ακούν μουσική από το ενσωματωμένο ηχείο του ρολογιού. “Το ηχείο του ρολογιού έχει σχεδιαστεί για τηλεφωνικές κλήσεις και ειδοποιήσεις”, Σύμφωνα με την google , θα έχετε καλύτερη εμπειρία αν χρησιμοποιείτε ακουστικά όταν ακούτε μουσική.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS