ΑρχικήinetΤα iPhone 14 και iPhone 14 Plus είναι τώρα διαθέσιμα για προπαραγγελία...

Τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus είναι τώρα διαθέσιμα για προπαραγγελία σε κίτρινο χρώμα

Είστε έτοιμοι να αποκτήσετε τα ολοκαίνουργια iPhone 14 και iPhone 14 Plus στο εντυπωσιακό κίτρινο χρώμα; Από σήμερα, μπορείτε επιτέλους να τα προπαραγγείλετε από την Apple- θα αρχίσουν να αποστέλλονται την επόμενη Τρίτη, 14 Μαρτίου. Αυτά τα iPhone είναι διαθέσιμα για αγορά σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως!

Δείτε επίσης: Αναφορά: Τα standard μοντέλα iPhone 15 δεν θα υποστηρίζουν ProMotion & Always-On Display

iPhone 14

Δεν υπάρχουν αλλαγές στις συσκευές πέρα ​​από το νέο κίτρινο φινίρισμα, που ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Η τιμή παραμένει επίσης η ίδια, με το iPhone 14 να ξεκινά από 799 $ και το iPhone 14 Plus από 899 $. Η Apple κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τις συσκευές τον Σεπτέμβριο με επιλογές χρώματος Midnight, Starlight, Blue, Purple και (PRODUCT)RED.

Την περασμένη εβδομάδα, η Apple κυκλοφόρησε τις Silicone Cases iPhone 14 και iPhone 14 Plus σε όμορφες αποχρώσεις των χρωμάτων Canary Yellow, Olive, Sky Blue και Iris. Με αυτά τα ζωντανά χρώματα διαθέσιμα για αγορά τώρα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε την τέλεια θήκη που θα ταιριάζει στο στυλ σας!

Η Apple συνήθως κυκλοφορεί μια νέα απόχρωση iPhone για να αναζωογονήσει τις πωλήσεις των συσκευών της. Ενώ το Alpine Green εισήχθη για τα μοντέλα iPhone 13 Pro την περασμένη άνοιξη, δεν υπάρχει νέο χρώμα για τα μοντέλα Pro αυτή τη φορά.

Δείτε επίσης: Οι χρήστες Android είναι λιγότερο πιθανό να στέλνουν μηνύματα κατά την οδήγηση από τους χρήστες iPhone

Για να ανακεφαλαιώσουμε, το iPhone 14 έχει οθόνη 6,1 ιντσών και ο μεγαλύτερος αδελφός του – το iPhone 14 Plus – έχει μεγαλύτερη οθόνη 6,7 ιντσών. Στα πολυπόθητα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται η λειτουργία Action για βελτιωμένη απόδοση της κάμερας, η εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η ανίχνευση σύγκρουσης για γρήγορη ανταπόκριση σε περίπτωση ατυχήματος στο δρόμο, καθώς και η λειτουργία έκτακτης ανάγκης SOS μέσω δορυφόρου σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια.

Δείτε επίσης: iPhone: Το Under-Display Face ID θα καθυστερήσει τουλάχιστον χρόνια

Μπορείτε να κάνετε μια προπαραγγελία online μέσω του Apple.com ή στην εφαρμογή Apple Store, ενώ τα περισσότερα καταστήματα λιανικής πώλησης θα διαθέτουν σχετικό απόθεμα από την Τρίτη.

Λάβετε υπόψη ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τα νέα iPhone 15 και iPhone 15 Plus τον Σεπτέμβριο, τα οποία θα διαθέτουν θύρα USB-C, τεχνολογία Dynamic Island, καθώς και άλλα χαρακτηριστικά αιχμής.

Πηγή πληροφοριών: macrumors.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS