ΑρχικήHow ToΠώς θα απενεργοποιήσετε εύκολα τον ήχο της κάμερας στο iPhone

Πώς θα απενεργοποιήσετε εύκολα τον ήχο της κάμερας στο iPhone

Όταν τραβάτε μια φωτογραφία με το iPhone σας, η συσκευή εκπέμπει έναν ευχάριστο ήχο κλείστρου για να σας ενημερώσει ότι η λήψη έγινε με επιτυχία.

Δείτε επίσης: iOS 16: Μπορείτε να κάνετε restart το iPhone σας μέσω Siri

ήχο

Για να εξασφαλίσετε μια εντελώς αθόρυβη εμπειρία με την κάμερα του iPhοne σας, απλά μεταβείτε σε αθόρυβη λειτουργία: ο ευκολότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απενεργοποιήσετε όλους τους ήχους κλείστρου. Με αυτόν τον τρόπο, το iPhone σας θα απενεργοποιήσει όλους τους ήχους, συμπεριλαμβανομένου του ήχου της κάμερας.

Μόλις τραβήξετε τις φωτογραφίες που επιθυμείτε, η απενεργοποίηση της αθόρυβης λειτουργίας είναι εύκολη!

Για να απενεργοποιήσετε γρήγορα τον ήχο στο τηλέφωνό σας, σύρετε το διακόπτη Ring/Silent που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του iPhone στην πορτοκαλί ρύθμιση.

Δείτε ακόμα: iPhone 14 Pro: Σφάλμα προκαλεί οριζόντιες γραμμές στην εκκίνηση

Αν ο διακόπτης Ring/Silent δεν εμφανίζει πλέον τη χαρακτηριστική πορτοκαλί απόχρωση, να είστε σίγουροι ότι το iPhοne σας έχει τεθεί σε αθόρυβη λειτουργία.

iPhone

Με την εφαρμογή Κάμερα, μπορείτε πλέον να τραβάτε φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται να ακούτε τους ενοχλητικούς ήχους κλείστρου.

Μόλις ολοκληρώσετε τη λήψη όλων των εκπληκτικών φωτογραφιών σας, απλά απενεργοποιήστε την αθόρυβη λειτουργία γυρνώντας τον ίδιο διακόπτη. Τώρα είστε έτοιμοι να τραβήξετε περισσότερες εντυπωσιακές λήψεις!

Δείτε επίσης: Apple: Θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του iPhone SE 4;

Αν το iPhone σας υποστηρίζει τη λειτουργία Live Photos, ενεργοποιώντας το παραπάνω χαρακτηριστικό αποσιωπείτε το γνωστό ήχο του κλείστρου όταν τραβάτε φωτογραφίες. Ωστόσο λάβετε υπόψη ότι το Live Photos δεν είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα iPhone. Ανεξάρτητα από το μοντέλο του iPhone σας, παλιό ή καινούργιο, η προαναφερθείσα μέθοδος θα εγγυηθεί την επιτυχή απόδοση.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS